SLADOLED

Okusi so različni

Objavljeno 08. julij 2011 22.54 | Posodobljeno 10. julij 2011 07.00 | Piše: M. F.

Ljubitelji stračatele prisegajo na zvestobo, dokler imajo v zvezi dovolj osebnega prostora

Sladoledu se je poleti skoraj nemogoče upreti; fotografija je simbolična
Vaš najljubši sladoled o vas pove več, kot ste si morda mislili. Iz tega, po katerem okusu najraje posegate, je mogoče razbrati, kakšne so vaše seksualne želje in navade. Ste za vaniljo, čokolado ali kaj tretjega?

Vanilja

Velja za klasiko. Ga imate najraje tudi vi? Torej ste nežna in pozorna oseba, ki stoji trdno na tleh ter prisega na izkušnje in tradicijo. Tako kot imate radi klasičen sladoled, tako vam je najbolj pogodu klasičen seks. Eksperimentom v postelji niste preveč naklonjeni, predlog o seksu na neobičajnem mestu brez obotavljanja zavrnete. Seveda pa to ne pomeni, da ste v postelji dolgočasni!

Čokolada


Ljubitelji čokoladnega okusa so strastni in radi uživajo: tako v dobri hrani, pijači kot tudi v ljubezni in seksu. Čustvom se popolnoma predajo, so vzdržljivi ljubimci, s svojim šarmom pa zlahka zapeljejo nasprotni spol.

Oreh


Po priljubljenosti zaostaja za lešnikom. A če vam bo prvič všeč, mu boste za vedno ostali zvesti. Se vam je to že zgodilo? Torej ste romantična duša, osredotočena na partnerja in mu popolnoma predani, prevara je za vas nekaj nedopustnega. Če pa boste prevarani sami, tega zlepa ne boste odpustili.

Banana

Ljubitelji tega okusa so dokaj izbirčni. Tudi ko gre za partnerja. Običajno potrebujejo veliko časa, da se popolnoma prepustijo svojim čustvom in se trdno odločijo predati srce. A ko se to zgodi, so strastni ljubimci z nezadržno željo po eksperimentiranju. Ljubitelji banane so pogosto razpoloženi za (skoraj) vse.

Stračatela (stracciatella)

Ni ne vanilja ne čokolada. Ljubitelji stračatele so neodločni. Radi imajo različne spolne položaje, a se ne morejo natanko odločiti, katerega imajo najraje. Zveza z njimi je lahko dokaj pestra: prisegajo na zvestobo, a le, dokler imajo dovolj svobode zase.

Limona

Ljubitelji limone radi sanjarijo. Tudi, ko gre za seks. Njihova obzorja so široka, o izbiri partnerja pa se pogosto dolgo odločajo. Ko srečajo pravega, se mu brezpogojno predajo in mu v življenje prinesejo zvrhano mero erotike.

Kava

Redki so, ki obožujejo ta okus. A tisti, ki ga, ga ne bi zamenjali za nobenega drugega. To so na vseh področjih, tudi ljubezenskem, pragmatični posamezniki. Eksperimentiranja ne odobravajo, če ga predlaga partner, so užaljeni ali celo jezni. Temelj zveze pri njih ni erotika, ampak intelektualni nivo.

Ste si danes že privoščili najbolj priljubljeno kepico?
Deli s prijatelji