SPREMEMBE

Emina po drami s partnerjem: Ne bom se vračala

Objavljeno 30. november 2017 15.07 | Posodobljeno 30. november 2017 15.09 | Piše: A. K.

Odločila se je za spremembe, ne ve pa točno, kaj jo v življenju še čaka.

Taja

Jožica Šemen - Emina je sicer izpadla iz resničnostnega šova The Biggest Loser, a še vedno pridno hujša. Nov zagon je dobila tudi na glasbenem področju, saj pravi, da bo na oder ponosno stopila, ko bo shujšala na želeno težo. V šov se je namreč prijavila, ker ji je njena telesna teža preprečevala uspešno udejstvovanje na glasbenem področju.

Emina od svojih ciljev ne odstopa, zato je pred kratkim posnela novo pesem z naslovom Ti mi daješ krila. »Pesem govori o tem, kako življenje nima vrednosti, če o njem samo sanjamo. Moramo stopiti naprej, narediti nekaj. In o tem, kako je večkrat pomembno, da nam nekdo da občutek, da verjame v nas, da smo vredni. V pesmi pojem tudi o tem, kako se podajam v nekaj, česar še ne poznam … Ko se odločimo za spremembe, po navadi ne vemo, kaj nas vse čaka. Sem pa odločena, da se ne bom več vračala v preteklost,« odločno pravi Emina.

Iskreno prizna, da jo je v šovu navdihnil Janov odnos. »V pesmi so zajeti različni trenutki mojega življenja in mnogi ljudje, ki ne pustijo, da padem. Govori o tem, kako moramo iz sebe začeti črpati moč in energijo ter se nikoli predati.«

Sicer pa je Emina v šovu priznala, da s partnerjem nimata najboljšega odnosa in da je do nje hladen, a se je po šovu kljub vsemu vrnila k njemu, on pa ji je obljubil, da jo bo popeljal pred oltar, če bo shujšala. 

Eminini pesmi lahko prisluhnete na tej povezaviimage.

Deli s prijatelji