TISKOVKA

Sašo Filipovski: »Dal bom vse od sebe«

Objavljeno 21. junij 2011 16.26 | Posodobljeno 21. junij 2011 16.40 | Piše: S. N.

Rajgelj ni zanikal, da bo manj denarja za igralce

Rajgelj računa na Filipovskega. Ta obljublja, da se bo potrudil.
LJUBLJANA – Olimpija je tudi uradno predstavila novega trenerja, Sašo Filipovski se dobro znajde pred kamerami in fotoaparati.

»Vesel sem Ljubljane in Slovenije, vrnil sem se v svoj krog ljudi. Tudi zaradi družine sem se tako odločil. Verjamem v dobro sodelovanje in v to, da bom dal vse od sebe, da zaupanje vodstva in sponzorjev tudi upravičim,« je bil jasen Filipovski, ki je bil želja direktorja Janez Rajglja.

Oba sta že zavihala rokave, pred njima je zahtevno delo. Gospodarska kriza je naredila svoje, Olimpija pa bo imela manj denarja za ekipo kot lani, ko naj bi moštvo stalo okoli 2,3 milijona evrov. »Sašo dela, kar zna, zato je tudi tu. Olimpijin cilj je jasen – v treh letih mora jedro svojih igralcev črpati iz svojih vrst, iz doma naučenih igralcev.

»Želim si borbene in ambiciozne igralce, ki bodo sposobni sodelovanja, da bi si delili minute in žogo, ob tem pa podrejali lastne cilje skupnemu timskemu cilju,« je bil direkten Filipovski glede tega, kakšne igralce bo iskal za svojo ekipo.

Deli s prijatelji