NEPOPUSTLJIVO

Neobvladljivi Mutu dosmrtno izključen iz reprezentance

Objavljeno 11. avgust 2011 19.44 | Posodobljeno 11. avgust 2011 19.44 | Piše: T. L./STA

Zaradi alkohola pred tekmo: v romunski izbrani nogometni vrsti selektor ne pozna šale

Adrian Mutu je znan po škandalih
BUKAREŠTA – Romunski nogometni selektor Victor Piturca se je odločil vzpostaviti red in disciplino v izbrani vrsti, tudi z najstrožjim kaznovanjem. To sta na lastni koži okusila Adrian Mutu in Gabriel Tamaš, ki sta bila dosmrtno izključena iz reprezentance, ker sta pred prijateljsko tekmo proti San Marinu zavila na kozarček, pravzaprav na preveč steklenic.

Napadalec italijanskega prvoligaša Cesene Mutu in njegov kolega Tamaš, ki sicer igra nogomet za nekdanje moštvo slovenskega reprezentanta Roberta Korena angleški West Bromwich Albion, sta se namreč dva dneva pred sredino prijateljsko tekmo, ki jo je Romunija dobila z 1 : 0, proti pravilom odločila poveseliti po barih, kar pa ni naletelo na razumevanje selektorja.

Mutu že v težavah: pretepel je natakarja ...

To ni prvi takšni izpad zdaj že bivšega reprezentanta Mutuja, ki je lani oktobra, ko je nosil še dres Fiorentine, pretepel nekega natakarja in ga huje poškodoval, in to le dober teden po tem, ko se mu je iztekla devetmesečna prepoved nastopanja zaradi jemanja poživil (sibutramin).

... iz Chelseaja zaradi kokaina

Zdaj 32-letnega zelo problematičnega nogometaša so leta 2004 nagnali iz Chelseaja, potem ko je bil pozitiven na kokain, ob tem so mu v klubu naložili plačilo kar 17,2 milijona evrov odškodnine, ki je še ni poravnal.

Deli s prijatelji