PRIJATELJSKO

Kekovi fantje v akciji: na tekmo se odpravite pravočasno

Objavljeno 10. avgust 2011 15.36 | Posodobljeno 10. avgust 2011 16.17 | Piše: D. P.

11.000 vstopnic je prodanih, a so še na voljo

V Stožicah pričakujejo odlično navijaško vzdušje
LJUBLJANA – Slovenska nogometna reprezentanca se bo nocoj ob 20.45 v Stožicah v prijateljskem obračunu pomerila z ekipo Belgije.

Navijačev ne bo manjkalo

Že zdaj je jasno, da bo kljub dopustu velik in lep obisk. Kot povedo na Nogometni zvezi Slovenije, je prodanih že 11.000 vstopnic, do dragocenega papirja pa bo mogoče priti tudi pred tekmo. Prodajni mesti ob stadionu Stožice se odpreta ob 17. uri, prvo prodajno mesto je pred vhodom na tribuno C, drugo pa na ploščadi med tribuno in dvorano.

Pravočasno na tekmo

»Sicer pa NZS obiskovalce poziva, da se na tekmo odpravijo pravočasno ter da avtomobile pustijo na enem od parkirnih mest v bližini stadiona. Garažna hiša pod stadionom bo sicer na voljo za brezplačno parkiranje, vendar pa je število parkirnih mest omejeno in bodo po pričakovanjih organizatorjev hitro pošla,« še dodaja Matjaž Krajnik, tiskovni predstavnik NZS.

Ključne tri tekme še sledijo

Sicer pa bo obračun z Belgijci dober preizkus pred zaključkom kvalifikacij za Euro 2012, kjer Slovenija v skupini C zaseda 2. mesto. Ključni obračuni sledijo: 2. 9. proti Estoniji, 6. 9. proti Italiji ter 11. 10. proti Srbiji.

Deli s prijatelji