OBTOŽBE

»Cro Cop je bednik, izidi njegovih borb so prirejeni«

Objavljeno 09. julij 2011 11.43 | Posodobljeno 09. julij 2011 12.02 | Piše: S. U.

Izjave borca Chaela Sonnena so razburkale svet mešanih borilnih veščin

Mirko Filipović je znan po močnem udarcu z nogo
MANHATTAN – Eden najboljših borcev mešanih borilnih veščin se sooča s težkimi obtožbami. Po poročanju hrvaškega portala sportski.net je Chael Sonnen (tekmuje pod okriljem ameriškega združenja UFC) v nedavnem intervjuju zlil gnojnico na račun številnih borcev, tudi na Hrvata Mirka Filipovića. Po Chaelovih besedah naj bi bile borbe Cro Copa prirejene.

»Cro Cop je premagal vse borce na Japonskem, v ZDA pa ne more premagati nikogar. Veste, v ZDA ni sodnikov s slušalkami in ljudi, ki bodo njegovemu nasprotniku v garderobi povedali, kdaj je treba pasti na tla. On pa pravi, da je izgubil motivacijo. Ni je, samo ubožec je, kakor sta Fedor in Wanderlei Silva, katerih boji na Japonskem so podobno lažirani,« je dejal v skoraj polurnem intervju, polnem arogantnih izjav in obtožb proti nasprotnikom.

Zanimivo je, da se je 34-letnemu Američanu ravno iztekla suspenzija zaradi jemanja prepovedanih poživil. Ali bodo težke obtožbe v primeru neresnice izzvale ponovno kazen, sosednji mediji ne poročajo. Prav tako ne, kaj se bo zgodilo, če so obtožbe resnične.

Deli s prijatelji