LIGAŠKI PRESTOPI

Cisse pod slovensko okrilje

Objavljeno 12. julij 2011 12.57 | Posodobljeno 12. julij 2011 13.31 | Piše: S. U./STA

Prestop francoskega reprezentanta naj bi bil vreden 2,1 milijona evrov

Djibril Cisse se seli v Lazio
RIM – Francoski napadalec, 29-letni Djibril Cisse bo postal član italijanskega Lazia, ki nastopa v serie A. Cisse je nazadnje igral za grški klub Panathinaikos, po poročanju italijanskih medijev pa na pogodbi manjka le še Francozov podpis.

Cisse naj bi letno v žep pospravil 2,1 milijona evrov, Lazio pa bo grškemu klubu odštel 6 milijonov evrov. Nekdanji napadalec francoskega Auxerra in Marseilla ter angleških Liverpoola in Sunderlanda mora še na zdravniški pregled, nato pa podpisati pogodbo, po kateri bo v Rimu ostal naslednja štiri leta.

V zadnjih dveh sezonah je bil Cisse najboljši strelec grškega prvenstva, v 60 nastopih za Panathinaikos pa je dosegel 47 zadetkov.

Poleg Francoza bo v Lazio preselil tudi Litovec Marius Stankevičius, zdaj že nekdanji član Sampdorie, ki je prejšnjo sezono kot posojeni nogometaš igral za špansko Valencio.

Trener Lazia, ki ga vodi Edi Reja, je svoje moštvo pred tem že okrepil z Miroslavom Klosejem, Federicom Marchettijem, Lorikom Cano, Senadom Lulićem in Abdoulayem Konkojem.

Deli s prijatelji