Nogometaš še v četrto dobil sina

Objavljeno 20. februar 2018 10.56 | Posodobljeno 20. februar 2018 11.46 | Piše: Katarina Golob katjakatja21@gmail.com

Wayne Rooney nikakor ne dočaka hčerke Ženo velikokrat prevara, a mu vedno oprosti

Zakonca sta imela v preteklosti težave, a sta jih premagala. FOTO: Facebook

Le dan po valentinovem je Coleen Rooney na twitterju objavila novico, da se je družina povečala za še enega člana in da so ga poimenovali Cass Mac.»Presrečna sem, da se nam je družini pridružil naš fantek, Cass Mac Rooney. Prelep je,« je zapisala mamica in dodala, da je imel ob rojstvu nekaj več kot 3,50 kilograma. Očka Wayne se ni potrudil, da bi tudi sam kaj napisal, ampak je preprosto delil ženin twit s svetom, zraven pa je objavil še čestitko svojega nogometnega kluba Everton.Sicer je to za zakonca Rooney že četrti otrok, ponovno fantek, ki se je pridružil bratcem Kaiu (8 let), Klayu (4 leta) in Kitu (2 leti), veselo novico pa je pokvarilo Waynovo (ponovno) nespodobno obnašanje med ženino nosečnostjo, zaradi katere sta se pred meseci skoraj razšla.

Wayne Rooney je pojem nezvestobe

Njegovi škandali in številni skoki čez plot niso od včeraj, zaradi nezvestobe je njun zakon že večkrat stal na majavih nogah, a očitno se zaveda, da ima njegova žena premehko srce, da bi ga postavila pred vrata, čeprav ji ga vsakič znova zlomi pred očmi javnosti. Septembra lani so znanega nogometaša med vožnjo ustavili policisti in ugotovili, da ni trezen, družbo pa mu je delala Laura Simpson, stara znanka razuzdanih zabav. Pozneje je izjavila, da bi zagotovo seksala z Waynom, če ju ne bi ustavila policija, kar je stvari samo še poslabšalo, čeprav tudi prepoved vožnje za dve leti in 100 ur neplačanega družbenokoristnega dela niso malo za nogometaša, pohitel pa je z javnim opravičilom za tako neoprostljivo pomanjkanje presoje. Ker to ni bilo prvič, zagotovo pa tudi ne zadnjič, je prizadeta Coleen objavila sporočilo za javnost na svojem profilu na facebooku, v katerem se je razgovorila o svojem zakonu, da je to pot najverjetneje konec, a kdo bi ji, revici, še verjel po vseh teh letih? Wayne jo je prevaral že tolikokrat, da nihče več ne šteje, kolikokrat mu je že navila ušesa in grozila z ločitvijo.

Skupaj od 16. leta

Po pričakovanjih se od ločitve ni zgodil niti L, saj si je Coleen čez nekaj mesecev ponovno nadela poročni prstan in tako potrdila, da družina ostaja skupaj kljub njegovim sebičnim napakam, kot jih je poimenovala: »Wayna ne jemljem nazaj, kot da se ni nič zgodilo. Vem, da bi zmogla sama z otroki, ampak nočem tako živeti, želim si poskusiti znova, rešiti zakon in ostati družina, preprosto tako je. Ne trdim, da je vse v najlepšem redu, ampak trenutno sva tako dobro, kot sva lahko glede na okoliščine. Nisem tip osebe, ki bi trdila, da je vse v najlepšem redu, realna sem.« Coleen vztraja, da se noče smiliti ljudem. »Verjetno jih veliko misli, da sem neumna, ker ostajam v zakonu, pa nisem. Vem, kaj hočem, rad bi se potrudila za najin odnos.«Da njene besede niso kar tako, je potrdila z objavo družinske fotografije na twitterju za valentinovo, kjer je svojim fantom zaželela lep praznik, verjetno že iz porodnišnice, saj je naslednji dan rodila že četrtega fanta po vrsti. Po njenem mnenju ne bi imela nič proti, če bi kdaj rodila punčko, ni pa obupana glede tega: »Lepo bi bilo imeti punčko v družini, ampak ne vztrajam, čeprav sem iz velike družine in se dobro počutim tako s puncami kot fanti. Nimam pa prav nič proti, da sem edina ženska v naši družini, a to se lahko spremeni.« S tem je povedala, da še obstaja možnost, da Waynu rodi celo nogometno ekipo, saj je stara 31 let in ima še dovolj časa. Coleen in Wayne sta skupaj od 16. leta, poročila sta se leta 2008 v Italiji. K. G.
Deli s prijatelji