OGORČENI

VIDEO: »Sramota! To je predstavitev Planice za svetovno prvenstvo 2021«

Objavljeno 11. junij 2016 20.06 | Posodobljeno 11. junij 2016 20.10 | Piše: S. U.

Nemški Oberstdorf je kandidaturo za svetovno prvenstvo v nordijskih disciplinah leta 2021 dobil že v prvem krogu, ko je prejel 11 glasov od 17, Planica pa le dva.

CANCUN – Mednarodna smučarska zveza (Fis) je na svojem 50. kongresu v mehiškem Cancunu odločila, da bo svetovno prvenstvo v nordijskih disciplinah leta 2021 pripravil nemški Oberstdorf, Planica pa je še tretjič izgubila to možnost. V tolažbo je bila izbrana za gostiteljico svetovnega prvenstva v poletih leta 2020. 

No, po družabnih omrežjih je že zaslediti komentarje, da je k temu precej pripomogla video predstavitev Planice, ki naj bi bila po mnenju komentatorjev tako sramotna, da bi bilo bolje za Slovenijo, če sploh ne bi kandidirala. Nekateri so celo dodali, da je predstavitev narejena na ravni osnovne šole. V oči in ušesa sta jih po vsej verjetnosti zbodla izgovorjava angleškega jezika naših znanih obrazov, kjer boste med drugim zasledili Mira Cerarja, Petro Majdič, Francija Petka, in tudi vizualni potek predstavitve ...

Ne nazadnje je nemški Oberstdorf kandidaturo dobil že v prvem krogu, ko je prejel 11 glasov članov predsedstva Fis, v katerem je kot podpredsednik tudi Janez Kocijančič, nekdanji predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije. Norveški Tondheim je dobil štiri glasove, Planica pa le dva.

Oglejte si predstavitvena videa Oberstdorfa in Planice ter presodite sami.


Sramotna predstavitev Planice na svetovnem... by zdravstvujski
Oberstdorf kandidat za gostitelja Nordijskega... by zdravstvujski

Deli s prijatelji