PRESENEČENJE

VIDEO: Kakšen šok za naše nogometaše na Škotskem

Objavljeno 25. marec 2017 22.28 | Posodobljeno 25. marec 2017 22.29 | Piše: A. K.

Za presenečenje je vedela le peščica ljudi, med drugim tudi selektor reprezentance Srečko Katanec.

Starši so po koncu treninga na stadionu Glasgow presenetili reprezentante.

GLASGOW – Naši nogometaši se nahajajo v Glasgowu, kjer se bodo pomerili s Škoti. Medtem ko se fantje pripravljajo na tekmo, niso niti slutili, kakšno presenečenje jih čaka. Nogometna zveza Slovenije je ob sodelovanju sponzorja, družbe Petrol, za slovenske nogometne reprezentante pripravila posebno presenečenje, in sicer je 30 staršev reprezentantov po večmesečnem usklajevanju in zahtevni organizaciji po koncu treninga na stadionu Glasgow presenetilo reprezentante.

Družba Petrol, ki je z Nogometno zvezo Slovenije začela sodelovati lani, je s tem velikim nogometnim presenečenjem odgovor na vprašanje »Kdo pa tebi daje energijo?« poiskala v tistih, ki so gonilna sila vseh nogometnih korakov – od mladosti do zrelih let slovenskih reprezentantov. Starši in člani družine so namreč tisti, ki so nogometaše spremljali pri prvih korakih v šport. Za uspehom, ki so ga dosegli le s predanostjo, trudom in z vztrajnostjo so poleg reprezentantov vztrajno stale tudi njihove družine. Srečanje staršev in reprezentantov po treningu, ki je za nogometaše ostalo skrito vse do trenutka, ko so svoje najbolj zveste in srčne navijače zagledali na zelenici, simbolizira združitev in povezanost. Energija, ki se ob tem prelije, je tista, ki daje nov zagon in obudi strast, da k uspehu stremijo enako odločno, kot so to počeli kot otroci iz varnega zavetja družine.

Akcija, za katero je vedela le peščica ljudi, med drugim tudi selektor reprezentance Srečko Katanec, bo v celoti predstavljena v kratkem filmu, ki bo prikazal pot staršev od doma, polet z letalom na Škotsko, presenečenje ob prihodu na trening ter trenutke čustev ob tekmi in bo na ogled v začetku aprila 2017.

Deli s prijatelji