PO NESREČI V AVSTRIJI

Po tragediji: »Drago, legenda! Vedno si bil vesel in nasmejan!«

Objavljeno 18. november 2015 08.38 | Posodobljeno 18. november 2015 08.38 | Piše: S. N.

»Šok in žalost, a spomini na dobre, stare čase ostanejo za vedno! Gruba, v mislih s tabo in tvojo družino!« je zapisala Dragu v slovo Tina.

Drago Grubelnik (1976–2015)

RIBNICA NA POHORJU, MARIBOR – Smučarska srenja je zavita v črno. Včeraj je v prometni nesreči umrl nekdanji slovenski olimpijec Drago Grubelnik. Ob vračanju iz Söldna je izgubil oblast nad vozilom in zgrmel v prepad, dva njegova sopotnika sta težje poškodovana. Vest se je hitro razširila po spletu.

»Šok in žalost, a spomini na dobre, stare čase ostanejo za vedno! Gruba, v mislih s tabo in tvojo družino!« je zapisala Dragu v slovo Tina.

»Ni ga bilo človeka, ki ga ni imel rad,« je dodala nekdanja hrvaška smučarka Nika Fleiss.

»Žalostno, da si moral Ti, tako velik in pozitiven človek, tako hitro zapustiti ta svet. Kjer si bil Ti, tam je bila pozitiva. Še ne dolgo nazaj smo obujali spomine, danes pa le ti še živijo. Odšel si. Zakaj? Legenda, počivaj v miru!« pravi Katja.

»In če jutri bo sijalo sonce, to bo tvoj nasmeh. Počivaj v miru,« je pristavila Anja.

»Drago, legenda! Žalosten sem. Iskrene sožalje tvojim najbližjim. Vedno si bil vesel in nasmejan. Tak bos ostal večno v mojem spominu,« je Dragu v spomin zapisal nekdanji nogometaš Miha Pitamic.

»Počivaj v miru, iskreno sožalje družini!« se je sožalju pridružila še reprezentantka Katarina Lavtar. »Nikoli pozabljen, PRIJATELJ!« je bil kratek in jedrnat Franc.

»Gruba – Drago Grubelnik! Vedno si bil poseben žarek svetlobe tako na snegu kot drugje. Za tiste, ki so zate navijali, in za tiste, s katerimi si delil smučarske proge. To se ne bo spremenilo nikoli!« pa svojega prijatelja in sotekmovalca ni pozabil Andrej Miklavc.

Deli s prijatelji