V POSTELJI BO VEČINA USPEŠNEJŠA

Olimpijci si bodo dali duška: razdelili so jim 110.000 kondomov

Objavljeno 13. februar 2018 14.29 | Posodobljeno 13. februar 2018 14.38 | Piše: STA, P. Pa.

Organizatorji so razdelili kar 38 kondomov na tekmovalca.

Da športniki ne bodo pozabili, zakaj so bili poslani na olimpijske igre ... FOTO: AP

PJONGČANG – Čeprav je v Pjongčang hud mraz, je prizorišče zimskih olimpijskih iger ena najbolj vročih točk za zmenke v tem trenutku, zato ni čudno, da so organizatorji udeležencem razdelili rekordnih 110.000 kondomov. Številni tekmovalci, njihovi spremljevalci, novinarji in drugi, ki so prišli na olimpijske igre v Južno Korejo, so že odprli svoje profile na tinderju, aplikaciji za spoznavanje in zmenke.

Na igrah očitno ne bo poražencev

Olimpijci, ki jih je skoraj 3000, večinoma gre za mlade ljudi v odlični telesni kondiciji, si bodo dali duška predvsem zadnjo noč po zaključni slovesnosti. Organizatorji so zato razdelili celo 38 kondomov na tekmovalca, kar je največ na zimskih olimpijskih igrah doslej.

Večino kondomov je daroval južnokorejski proizvajalec Convenience, tiskovni predstavnik podjetja pa je pred igrami izjavil, da ne pričakujejo, da bodo športniki porabili vse. Čeprav naj bi se tekmovalci osredotočali predvsem na osvajanje medalj, številni prosti čas med preizkušnjami izkoristijo za spoznavanje novih ljudi. Tinder je potrdil, da se je uporaba aplikacije v Pjongčangu močno povečala. V času iger je športnikom in uporabnikom v olimpijski vasi brezplačno na voljo sicer plačljiva storitev tinder gold.

Deli s prijatelji