LEDENA FANTAZIJA

Jure Košir in Rene Mlekuž: njuna zimska pravljica

Objavljeno 25. december 2017 09.11 | Posodobljeno 25. december 2017 09.12 | Piše: T. M.

S finančnimi mogotci bosta v parku Zvezda ustvarila družabno središče decembrske Ljubljane, saj se bo na več kot 2000 kvadratnih metrih razprostiralo drsališče Ledena fantazija.

Zvesta sta si že več kot dvajset let. Foto: Mediaspeed

Najprej sta bila rivala, nato sta se na belih strminah spoprijateljila in po končani smučarski karieri sta Jure Košir in Rene Mlekuž postala še sodelavca. Med količki je sicer Jure narekoval tempo in kraljeval s svojimi kolajnami, v poslovnem svetu pa je Rene tisti, ki predstavlja šefa. Vsaj v njunem trenutnem skupnem projektu je tako. S finančnimi mogotci bosta v parku Zvezda ustvarila družabno središče decembrske Ljubljane, saj se bo na več kot 2000 kvadratnih metrih razprostiralo drsališče Ledena fantazija. Koncerti, različna tekmovanja in predvsem zabava so rdeča nit zimske pravljice, za katero je Jure vsa ta leta nabiral kondicijo. »Za rekreacijo vsak teden igram hokej, še vedno se dobro znajdem na drsalkah, medtem ko sta moji hčerki pred dvema letoma nehali trenirati umetnostno drsanje,« nam zaupa Košir, ki se predstavlja v vlogi ambasadorja, medtem ko je Rene vodja projekta. Na pomoč jima je priskočil še Andrej Šporn, vsi trije pa se bodo 2. decembra poklonili preminulemu prijatelju Dragu Grubelniku s posebnim dobrodelnim večerom.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

 

Deli s prijatelji