DRUŽENJE

Zajec in košarkarji
 zabavali otroke

Objavljeno 06. marec 2015 12.42 | Posodobljeno 06. marec 2015 12.42 | Piše: D. P.

V spomin na druženje s košarkarji so učenci narisali risbice, Luka Kramar pa je izdelal plakat, na katerem so bili uprizorjeni vsi igralci Krke.

Otroci so izkoristili priložnost za druženje z igralci in maskoto. Foto: Danilo Kesić

Že tretje leto zapored so košarkarji Krke obiskali OŠ Dragotina Ketteja Novo mesto, ki jo obiskujejo otroci s posebnimi potrebami. Šport, še posebno košarko, imajo radi.

To pot so dobro uro v njihovi družbi preživeli Erjon Kastrati, Bojan Krivec, Žiga Zatežič in Jure Ritlop. Kvartet Krkinih igralcev jim je pokazal nekaj košarkarskih trikov, učenci so se preizkusili v igri, v prostih metih ter zabijanju. V spomin na druženje s košarkarji so učenci narisali risbice, Luka Kramar pa je izdelal plakat, na katerem so bili uprizorjeni vsi igralci Krke. Za dodatno dobro voljo je poskrbel še zajec, maskota KK Krka. »Učencem naše šole takšno druženje, še posebno s košarkarji Krke, veliko pomeni. Nekateri jih vidijo samo na televizijskih zaslonih, tokrat pa so jih lahko videli v živo in z njimi spregovorili tudi kakšno besedo,« je po druženju povedala ravnateljica šole Vida Marolt.

Deli s prijatelji