NOVINEC

Katalonci potrdili prihod Suareza

Objavljeno 11. julij 2014 18.24 | Posodobljeno 11. julij 2014 18.24 | Piše: STA, D. P.

Ljubitelji nogometa na stadionu Camp Nou bodo v prihodnji sezoni imeli priložnost gledati sanjski napadalni južnoameriški trio: Argentinca Lionela Messija, Brazilca Neymarja in Urugvajca Suareza.

Evra in Suarez sta imela precej težav

BARCELONA – Slovita nogometna ekipa Barcelona je na svoji spletni strani potrdila, da bo podpisala petletno pogodbo z razvpitim urugvajskim napadalcem Luisom Suarezom (27). Južnoameričan, ki je od leta 2011 igral za Liverpool, pred tem pa za Ajax, od podpisa večletne pogodbe s katalonskim velikanom loči le še zdravniški pregled.

Več kot 70 milijonov evrov

Vodstvo Barcelone in Liverpoola sta se dogovorila o vseh podrobnostih glede Suarezovega prestopa na Pirenejski polotok. Ne ena ne druga stran nista razkrili finančnih podrobnosti prestopa, nekateri španski mediji pa so že pred časom namignili, da bo transfer vreden več kot 70 milijonov evrov.

Ugriznil Italijana

Suarez, ki bo imel podroben zdravniški pregled prihodnji teden, je na letošnjem svetovnem prvenstvu v Braziliji pokazal svojo temno plat, saj je na zadnji tekmi skupinskega dela v ramo ugriznil branilca Italije Giorgia Chiellinija in si zavoljo tega od Mednarodne nogometne zveze prislužil prepoved igranja na devetih tekmah reprezentance in štirimesečno prepoved udejstvovanja v nogometu.

Ljubitelji nogometa na stadionu Camp Nou bodo v prihodnji sezoni tako imeli priložnost gledati sanjski napadalni južnoameriški trio: Argentinca Lionela Messija, Brazilca Neymarja in Urugvajca Suareza.

Deli s prijatelji