NERODNOST

VIDEO: Na OI pokazala bradavičko: To je moja najhujša nočna mora

Objavljeno 19. februar 2018 10.47 | Posodobljeno 19. februar 2018 11.08 | Piše: STA, T. K.

Po nastopu je bila v solzah.

Drsalca sta kljub nezgodi pred prostim programom na drugem mestu. FOTO: Lucy Nicholson, Reuters
PJONGČANG – Francoska umetnostna drsalka Gabriella Papadakis je med nastopom na olimpijskih igrah v Južni Koreji razkrila več kot le svojo željo po zlati olimpijski kolajni. Med kratkim programom se ji je odpela obleka in milijonom gledalcem pred televizijskim sprejemniki je pokazala svojo levo dojko. Kljub težavam sta favorita za zlato medaljo Papadakisova in njen partner Guillaume Cizeron pred torkovim nastopom v prostem programu na drugem mestu za kanadskim parom Tessa Virtue in Scott Moir.

Soplesalec ji je odpel obleko

Nezgoda se je zgodila, ko se je Papadakisova prezgodaj nagnila nazaj, Cizeron pa ji je nenamerno odpel zgornji del obleke. Ta ji je zlezla z rame in razkrila levo dojko. Ona se je trudila zakriti svoje prsi in kljub tej zadregi sta končala nastop. So pa seveda počasni posnetek nesrečnega pripetljaja predvajali na velikih zaslonih v ledeni dvorani, tako da je 22-letna Papadakisova z ledu odšla v solzah.

»Bilo je precej moteče, moja najhujša nočna mora na olimpijskih igrah,« je dejala Francozinja, ko si je obrisala solze. »Takoj sem začela moliti. Rekla sem si 'moraš nadaljevati' in to sva tudi naredila. Morava biti ponosna nase, saj sva izvedla odličen nastop glede na to, kaj se je zgodilo,« je dejala Papadakisova. »Zelo neprijetno je, če izgubiš nekaj točk zaradi težav z dresom. To ni nekaj, na kar bi se pripravljali med treningom,« pa je pristavil njen soplesalec.

Olimpijska prvaka iz Vancouvra Virtuejeva in Moir sta zbrala 83,67 točke in imata pred torkovim prostim programom 1,74 točke prednosti pred Francozoma.
Deli s prijatelji