RAZLOGI ZA SLOVO

Koren Katancu: Hvala, ampak ne, hvala

Objavljeno 21. januar 2013 14.53 | Posodobljeno 21. januar 2013 14.53 | Piše: T. L., STA

»Dragi nogometni navdušenci ... čas je za slovo.« Srečku Katancu ni uspelo prepričati Roberta Korena, naj se vrne v reprezentanco.

Roberta Korena ne bo več v slovenski izbrani vrsti.

LJUBLJANA – Novemu selektorju slovenske nogometne reprezentance Srečku Katancu pred dnevi ni uspelo prepričati Roberta Korena, naj se vrne v reprezentanco, zdaj pa je igralec Hull Cityja razloge za dokončno slovo od reprezentance sporočil prek svoje spletne strani. Želi se posvetiti igranju v klubu in tudi družinskemu življenju.

Koren Katancu: Hvala, ampak ne, hvala

»Dragi nogometni navdušenci in obiskovalci moje internetne strani, rad bi vam sporočil, da je pred več kot enim letom prišel čas za slovo. Zelo težko je bilo končati to pot, saj sem doživel veliko lepih stvari in tudi nekaj slabših. Kot sem že povedal pred časom, se želim osredotočiti na svojo klubsko kariero ter posvetiti družinskemu življenju, to sta glavna razloga za konec kariere na ravni reprezentance. Selektor Katanec me je povabil nazaj v reprezentanco, vendar sem mu povedal, da je ta vlak žal odpeljal pri koncu leta 2011. Svojo odločitev sem sprejel že veliko časa nazaj in za svojimi odločitvami trdno stojim. Selektorju Katancu se zahvaljujem, da mi je izkazal spoštovanje in ker je bil korekten. Njemu in mojim nekdanjim soigralcem želim veliko uspeha na naslednjih tekmah,« je zapisal Koren.
 

Deli s prijatelji