PRETRESI

Bo Ranko Stojić pristal na borzi dela?

Objavljeno 01. december 2015 17.34 | Posodobljeno 01. december 2015 17.02 | Piše: S. U.

Predsednik Olimpije Milan Mandarić je demantiral govorice, da se športnemu direktorju trese stolček.

Ranko Stojić ostaja na svojem položaju.

LJUBLJANA – Kljub prepričljivemu vodstvu v slovenskem državnem prvenstvu pa se pri Olimpiji vsaj neuradno v ozadju očitno dogajajo korenite spremembe. Po poročanju športnega časnika Ekipa naj bi se že nekaj tednov močno tresel stolček športnemu direktorju Ranku Stojiću, saj menda predsednik Olimpije Milan Mandarić v zadnjem obdobju bolj zaupa agentu Ranku Lončarju. »Ranko Stojić ni več športni direktor Olimpije! Tudi če je še, dolgo ne bo več,« so menda odmevale govorice po nedeljskem porazu proti Gorici.

Nič ni večno ...

Stojić je bil za omenjeni časnik sicer jasen, da ostaja na svojem položaju. »Nihče mi ni sporočil, da nisem več športni direktor. Res me zanima, od kod vam to …« Se je pa za Ekipo oglasil tudi sam Mandarić in demantiral govorice: »Gospod Stojić je direktor kluba in njegove obveze so, da je osredotočen na športni del kluba. A dokler jaz ne rečem, da Stojića ni več, je on del kluba, to moramo spoštovati. Nič ni na teh govoricah.«

Vseeno pa je Mandarić poudaril, da nič ni večno in dodal, da se »lahko nekega dne zgodi, da Ranka ne bo, tako kot lahko klub izgubi tudi predsednika«.

Naj spomnimo: Stojić je k zeleno-belim prišel kot generalni direktor, nato 'nazadoval' na položaj športnega direktorja, zdaj pa nekateri namigujejo, da bo pristal na borzi dela.

Deli s prijatelji