V TIŠINI

Sosedje vas ne bodo slišali

Objavljeno 31. julij 2014 17.03 | Posodobljeno 31. julij 2014 17.03 | Piše: Nenad Vučić

Privoščite si zasebni koncert najvišje kakovosti.

Ko se želimo umakniti v glasbeni svet in popolnoma sami poslušati svojo najljubšo glasbo, so slušalke najboljša rešitev. Tako si lahko na glavo poveznemo koncertno dvorano, operno hišo ali celo območje najljubšega koncerta. Klasika, rock ali punk? Slušalkam je vseeno, sosedje pa vas ne bodo slišali. Uživajte v odlično reproducirani glasbi ali supersurround zvoku tudi sredi noči. Lahko se odločite za model z daljšim ali krajšim kablom. Udobje nošenja za brezskrbno predajanje glasbi Brezžično uživajte v večkanalnem zvoku ob ogledu filma ali poslušanju koncerta.

Za zahtevne avdiofile

Tradicionalno nemško podjetje Beyerdynamic ponuja model DT 1350 v dveh različicah: klasična z 1,5-metrskim kablom je namenjena predvsem didžejem in tistim, ki želijo v kakovostnem zvoku uživati na poti, tista z dodano oznako CC pa je opremljena s trimetrskim kablom, kar omogoča poslušanje med štirimi stenami doma, kjer se lahko udobno zleknete v ležalnik in se v mislih preselite v središče dogajanja. Natančna reprodukcija zvoka bo zadovoljila še tako zahtevne avdiofile, četudi boste slušalke priklopili na svoj mobilni telefon.

Udobno se prilegajo glavi

Slušalke Sennheiser HD26 Pro so zaradi ušesnih blazinic udobne za nošenje in ne pritiskajo premočno na ušesa, kar omogoča uživanje v glasbi tudi dlje časa. Dvojni naglavni lok se lepo razpre, tako da ne potrebujete posebne moči za raztezanje. Odlično reproducirajo base in človeški glas ter omogočajo popolno uživanje v glasbi. Dopolnjujeta jih še kakovostna obdelava materialov in udobje nošenja.

Brezžični zvok kina

Nekoliko drugačen je Sonyjev model MDR-HW700DS, prve brezžične slušalke z reprodukcijo 9,1-kanalnega surround zvoka iz vašega domačega kina zaradi povezave HDMI med kinom in posebnim oddajnikom za slušalke. Tako lahko uživate v popolnem zvoku HD-kina z vsemi udarnimi učinki. Zdaj tudi sosedje ne bodo imeli nič proti vašemu nočnemu ogledu akcijskega filma z veliko eksplozijami ali poslušanju heavy metal koncerta, ki jih je prej metal iz postelje sredi noči.

Deli s prijatelji