POTROŠNIK SVETUJE

Smučanje 2.0: opremite se z visokotehnološko kramo za večji žur

Objavljeno 14. december 2017 11.55 | Posodobljeno 14. december 2017 11.52 | Piše: E. N.

Včasih smo bili zadovoljni samo z dilcami, zdaj je nujno na smučišče vzeti vsaj še kamero.

Smučanje bo v še večji užitek, če boste svoje vragolije lahko pokazali prijateljem (fotografija je simbolična).

Če želite podoživeti svoje smučarske vragolije, s seboj na sneg vzemite kamero. 

Manjša od škatlice cigaret

Pozabite na kamero v mobilcu. Ta naj bo varno spravljen v žepu. Potrebujete t. i. akcijsko kamero, ki jo pritrdite na oblačila ali čelado in pozabite, da je sploh tam. 

T. i. »goprojke« utegnejo biti zelo drage, saj boste zanje odšteli več sto evrov. V uredništvu naše rubrike Potrošnik pa smo našli eno, ki je prav tako dobra, hkrati pa ne bo izpraznila denarnice. Stane namreč manj kot 80 evrov, a k temu prištejte še nekaj evrov za DDV. Kljub temu skupni seštevek ne bo prav visok. Gre za model Elephone REXSO Explorer K. Všeč nam je, da je kamera zelo majhna: meri samo okoli 6 x 4 x 3 centimetre in tehta 65 gramov.


Foto: proizvajalec

Premore vse, kar imajo veliki

Preverili smo, ali zna snemati v visokoresolucijskem načinu 4k. Da, šlo bo. Če boste namesto videa raje delali klasične fotografije, bodo te zajete s 16 megapikami. Prav tako je vodoodporna do 30 metrov globine, kar pomeni, da vam za bližnja srečanja elektronike s snegom ni treba skrbeti. Proizvajalec obljublja, da je v kameri vgrajena japonska Panasonicova tehnologija z žiroskopi, elektronsko stabilizacijo in s senzorji pospeška, baterija pa ima kapacitete 1200 mAh, kar zadostuje za uro in pol neprekinjenega snemanja.

S kamero se lahko povežete prek katerega koli wifi omrežja z aplikacijo, ki je na voljo za androide in iPhone. V paketu boste za manj kot 80 evrov poleg kamere dobili še vodoodporno ohišje, nastavke za oblačila, kolesa, čelade in torbe ter vse potrebne kable in adapterje.

imageNaročite jo lahko tukaj.
Cena v času pisanja članka: 77 evrov (+ nekaj malega uvoznih dajatev, ki jih plačate ob prevzemu pošiljke). 

Namig: Pred oddajo naročila poskusite s kuponoma ugodnosti: GBELEKSF ali GBELEKXX. Oba prinašata dodatni popust, a veljata samo za prvih pet kupcev na dan (prvi kupon) oziroma prvih sto kupcev na dan (drugi kupon).

Deli s prijatelji