UAU

To je novi samsung galaxy S8

Objavljeno 30. marec 2017 11.17 | Posodobljeno 30. marec 2017 11.17 | Piše: P. Pa

Od danes ga lahko naročite tudi v Sloveniji.

LJUBLJANA – Ljubitelji pametnih telefonov so gotovo navdušeni, saj je Samsung predstavil svoja nova pametna telefona galaxy S8 in S8+: pametna telefona brez omejitev. Telefona se bosta v Evropi začela prodajati 28. aprila, v Sloveniji pa prednaročila sprejemajo od danes. Na voljo bodo v treh barvah: polnočni črni, odtenku sive orhideje in arktično srebrni.

Novosti, ki smo jih čakali

Pri Samsungu zagotavljajo, da telefona s celovito zasnovo strojne opreme premikata meje tradicionalnih pametnih telefonov in uporabnikom nudita nov način komunikacije s telefonom. Napovedujejo različne storitve in aplikacije, še posebej veliko pa si lahko obetajo tisti, ki so navdušeni nad velikimi zasloni, saj je zaslon pri Samsungovih novih modelih brezkončen in tako zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja.

»Samsung galaxy S8 in S8+ utirata pot v novo dobo oblikovanja pametnih telefonov in neverjetnih novih storitev ter tako odpirata nove možnosti doživljanja sveta,« je povedal DJ Koh, predsednik poslovanja mobilnih komunikacij podjetja Samsung Electronics. »Galaxy S8 in S8+ sta naša zaveza za ponovno pridobitev zaupanja s ponovno opredelitvijo, kaj je mogoče na področju varnosti, in predstavljata nov mejnik v zapuščini pametnih telefonov Samsung.«

Nov gumb

Samsung z integriranim vmesnikom bixby uporabnikom omogoča učinkovitejšo uporabo telefona. Z novim gumbom bo premikanje po storitvah še enostavnejše. Bixby glasovna funkcija se bo na začetku povezala s številnimi aplikacijami in funkcijami, vključno s fotoaparatom, stiki, z galerijo, s sporočili in z nastavitvami, v bližnji prihodnosti bo pa Samsung razširil svoje delovanje in bixby vključil še v več Samsung aplikacij kot tudi aplikacij drugih podjetij.

Ob novostih, ki so jih predstavili, Samsung napoveduje, da uporabnik lahko doseže izkušnje, ki presegajo telefon. Poveže se lahko z različnimi dodatki, ki so že v Samsungovi ponudbi (gear VR, slušalke KG harman).

Deli s prijatelji