BREZPLAČNO

Nova aplikacija: z Mično vedno v trendu

Objavljeno 11. februar 2015 15.45 | Posodobljeno 11. februar 2015 16.15 | Piše: B. G.

Na pametne telefone in tablične računalnike si lahko naložite našo novo popolnoma brezplačno aplikacijo Mična.

Aplikacijo Mična smo zasnovali z mislijo na moderne, dinamične ženske.

Upamo, da bo postala vaša dnevna spremljevalka: ponujala bo novice in intervjuje iz sveta mode, nasvete o lepoti, napotke za potovanja in uživanje doma. Našli boste tudi članke o zdravem in čilem (fit) življenju ter seveda nasvete za lepša partnerska razmerja.

V Mični bo tudi prostor za moške. Sploh ni skrivnost, da je ogromno bralcev ženskih revij namreč močnejšega spola, kažejo raziskave. 

image
Foto: naslovnica in primer članka. Aplikacija je zasnovana za enostavno branje na majhnih zaslonih mobilnih naprav. 

 

Mična bo lahko z vami vedno in povsod, saj jo preprosto nosite s seboj. Tako boste vedno na tekočem z novostmi, triki in nasveti.

Prihajajo tudi praktični pripomočki

Sčasoma bo aplikacija ponujala še več. Vprašali smo vas, katere informacije bi vam na poti denimo prišle prav. Veliko vas je odgovorilo, da poseben poudarek dajete zdravi hrani, zato boste z Mično v roki lahko v kratkem v trgovinah sproti preverjali, ali so aditivi v hrani in pijačah (razvpiti E-ji) v izbranem izdelku morda škodljivi. 

Mična bo ponujala tudi seznam konfekcijskih številk drugih držav, da boste med nakupovanjem v tujih spletnih trgovinah znali izbrati pravilno velikost. Ker so najboljše stvari vedno tri, bo kmalu na voljo tudi menstrualni koledarček. Skratka vse, kar sodobna ženska potrebuje – in to popolnoma brezplačno, brez siljenja v nakupe znotraj aplikacije, kar drugi založniki pogosto počnejo.


Kako do Mične?

Aplikacija je na voljo uporabnikom pametnih telefonov in tablic z androidom ter Applovega iOS-a (iphone in ipad). Lahko jo poiščete v spletni trgovini svoje naprave tako, da v iskalnik vpišete »Mična« ali pa izberite povezavi:

image image

Z izbiro trgovine boste preusmerjeni na namestitveno stran aplikacije Mična. Namestitev je brezplačna. Svetujemo vam, da povezavo odprete na svoji napravi, ne na osebnem računalniku, saj boste na ta način aplikacijo lahko namestili v nekaj sekundah.

 

Vprašanja in odgovori

V: Naložil sem si Mično. Kaj zdaj?
O: Mično uporabljate podobno, kot bi brali tiskano revijo. Vhodna stran aplikacije je zbir najaktualnejših člankov tistega trenutka. Izberite enega. Nato preprosto s prstom drsate od desnega roba zaslona proti levemu in tako 'obrnete' stran na nov članek, kot bi listali revijo. Na ta način se lahko najhitreje premikate med članki; na prejšnjega se denimo vrnete tako, da z levega roba podrsate proti desnemu. Če želite osvežiti naslovnico, jo s prstom 'potegnite' navzdol. 

V: Kaj so tri pikice v zgornjem desnem kotu aplikacije?
O: Označujejo možnosti, ki jih ponuja aplikacija. Pod tremi pikicami se skriva izbirnik, ki vam kadar koli omogoča povratek na naslovnico, lahko pa odprete tudi kazalo vsebin po tematskih kategorijah. V arhivu lahko ponovno poiščete starejše vsebine, všečki pa so zbir člankov, ki ste si jih shranili in jih želite imeti pri roki. V nastavitvah se lahko povežete s facebookom in si tako omogočite komentiranje vsebin. Tam se lahko tudi prijavite na prejemanje newsletterja.

V: Kje so skrite pasti, kjer boste hoteli mojo kreditno kartico in plačilo!?! Boste prodajali moje osebne podatke!?!
O: Skritih pasti ni, aplikacija je in bo ostala brezplačna. Tudi po nadgradnjah z interaktivnimi pripomočki. Prav tako ne bomo mešetarili z vašimi osebnimi podatki. Če se boste želeli prijaviti na naš newsletter, bo to edini osebni podatek, ki ga bomo dobili – in z njim bomo seveda skrbno ravnali. Kadar koli lahko od nas seveda zahtevate izbris svojega e-poštnega naslova s seznama prejemnikov newsletterja.

V: Lahko Mično berem tudi na računalniku?
O: Mična ta trenutek živi le v obliki aplikacije za pametne telefone in tablice. Zasnovali smo jo namreč tako, da jo boste brali denimo na avtobusu, med odmorom, čakanjem ali pred spanjem v postelji (čeprav uporaba napravic pred spanjem, kot boste lahko prebrali v enem od člankov, ni zdrava!) ... Načrtujemo tudi pravo pravcato spletišče s kupom dodatnih bombončkov, ki bo prilagojeno tudi rabi na računalnikih, a je zdaj še prezgodaj za kaj drugega kot namig. :-)

V: Imam tehnične težave z aplikacijo na svojem androidu. Kaj mi je storiti?
O: Prosimo vas, da kontaktirate z nami in napišete, katero napravo uporabljate in kakšne težave se pojavljajo. Različnih naprav z androidom je najbrž že več kot milijon in vsaka ima svoje muhe. V testnem obdobju smo se potrudili, da smo Mično testirali na čim več različnih napravah, vendar je gotovo kje tudi še takšna naprava, ki naše Mične ne mara in vam bo povzročala preglavice. Potrudili se bomo, da jih bomo odpravili.

V: Ali med napravami podpirate tudi platformo Microsoft Windows Phone?
O: Ne, podpore za to platformo nimamo in je tudi ne načrtujemo.

V: Imam idejo, pripombo, pohvalo oz. bi rad sodeloval z vami!
O: Nas veseli. Vabimo vas, da kontaktirate z nami. Podatke objavljamo spodaj.

 

Kontakt

imageImate težave z nameščanjem, pripombe –  ali preprosto pohvalo? Bi uredništvu radi predlagali kakšno temo ali imate celo idejo za sodelovanje z nami? Povejte nam in stopite v stik z uredništvom Mične.

Pišete nam lahko na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., lahko nas pokličete na telefonsko številko 01 4737 749 ali pa nam pošljete staro dobro pošto na naslov Delo, d. d., uredništvo Mične, Dunajska 5, 1000 Ljubljana. Za kontakt lahko uporabite tudi spodnji obrazec.

 

Partner pri predstavitvi aplikacije: parfumerije  image

Deli s prijatelji