IZPOVEJTE LJUBEZEN

Voščite svojemu valentinčku

Objavljeno 10. februar 2018 07.23 | Posodobljeno 13. februar 2018 10.53 | Piše: T. H.

Kot tolikokrat doslej lahko svoji dragi ali dragemu ljubezen izpoveste tudi na naših straneh. Čestitke za valentinovo bomo telefonsko sprejemali v torek, objavili pa v sredo.

Valentinovo je praznik ljubezni. FOTO: Getty Images/iStockphoto

LJUBLJANA – Ponekod v Sloveniji pravijo, da se na dan ljubezni začne tudi pomlad. Letošnji dan za zaljubljene, 14. februar, bo prav na prihodnjo sredo, ko bomo pokopali pusta. In čeprav nam zime s pustom ni čisto uspelo pregnati, vas lepo vabimo, da valentinovo praznujemo skupaj in da v Slovenskih novicah voščite svojemu dragemu ali svoji dragi.

Na ta lepi dan, ko praznuje sveti Valentin, si zaljubljenci na različne načine izkazujejo ljubezen, ponekod z anonimnimi voščilnicami v obliki srca – valentinčki, z vrtnico ali čokolado, v srce oblikovano tortico ali s kakšno posebno jedjo. Za valentinovo ni treba razkošnih daril, zaljubljenci so bolj veseli lepe geste, ki pomeni, da te ima nekdo rad.

Tudi na Slovenskih novicah imamo že lepo tradicijo praznovanja valentinovega z našimi bralkami in bralci, saj vemo, kako pomembne so drobne pozornosti za vsakega od nas. Zato vam tudi letos podarjamo možnost, da z lepo gesto in nekaj besedami osrečite vašo drago ali vašega dragega s simboličnim ljubezenskim sporočilcem v časopisu.

Oddaja ljubezenskega sporočila je brezplačna, število objavljenih čestitk pa bo omejeno s časopisnim prostorom. Voščila bomo na uredništvu sprejemali po telefonu, po elektronski pošti ali na naši spletni strani. 

Voščila sprejemamo:
• v torek, 13. februarja 2018, od 9. do 14. ure na telefonskih številkah 01 47 37 702 in 01 47 37 704.
• od danes naprej na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
Deli s prijatelji