NI BILO PROSTIH SEDEŽEV

VIDEO: Srhljivka na letalu

Objavljeno 11. april 2017 11.40 | Posodobljeno 11. april 2017 11.40 | Piše: A. L.

Prestrašeni potniki so incident posneli in v svet ponesli informacije o dogajanju na letalu.

CHICAGO – Veste, kaj se zgodi, ko letalske družbe prodajo več vozovnic, kot je dejansko sedežev? Nekdo ostane brez prevoza.

Na spletu so se pojavili posnetki z letala družbe United Airlines, katerega pot se je začela v Chicagu, končala pa v Louisvillu. Ker naj bi prišlo do prebukiranja. Pravzaprav ob vkrcanju ni kazalo na to, so pa pred poletom na krov prišli štirje zaposleni pri United Airlinesu, ki so potrebovali prevoz, zato so potrebovali štiri prosta mesta. Ljudem so ponudili ugodnosti, a nobeden ni želel z letala. Potem so izbrali štiri: trije so odšli brez incidenta, eden pa letala ni želel zapustiti. Zato so poklicali okrepitve, ki so moškega nasilno spravili z letala. Tekla je tudi kri. 

Prestrašeni potniki so incident posneli in v svet ponesli informacije o dogajanju na letalu. Ena od prič je povedala, da je žrtev zdravnik, ki je osebju pojasnil, da ne gre z letala, saj mora biti naslednji dan pri pacientu.

United Airlines se je na twitterju opravičil za vznemirjenje, kot so poimenovali krvavi dogodek, opravičili pa so se tudi za to, da so morali te ljudi odstraniti z letala. Z oblastmi ugotavljajo, kaj se je na letalu pravzaprav dogajalo, zadevo pa skušajo urediti tudi neposredno s potnikom, ki ni želel zapustiti letala.

Deli s prijatelji