NAIVNA

Slovenka v hrvaški seks verigi

Objavljeno 21. julij 2011 12.28 | Posodobljeno 21. julij 2011 12.28 | Piše: D. P.

Popovićeva je zanikala, da bi se pečala z nečednim poslom

So izjave Leone P. resnične?

ZAGREB – Podjetniki in preostali bogatuni naj bi se na Hrvaškem veselo zabavali in tešili svojo spolno slo. Šlo je za pravo verigo ponujanja spolnih storitev, v katero naj bi bil vključeni tudi dve brhki deklini Isabella Kim Popović in Slovenka Simona Šajn.

S kolegicami v salon

Popovićeva je zanikala, da bi bila aktivni člen verige. Od nje se je le pričakovalo, da bi v salon vodila svoje simpatične in lepe prijateljice. Osumljenega vodjo verige Nebojšo Perunovića menda ni nikoli spoznala.

Slovenka na večerjo

Povsem drugačna pa je, poroča Jutarnji.hr, zgodba Brežičanke Šajnove. Simona je potrdila, da je sodelovala s Perunovićem. Tudi ponujena je bila različnim poslovnežem na večerjah, najbrž za debate o intelektualno zahtevnejših zadevah.

»Nisem prostitutka, da bi spala s klienti za eno noč za sto ali več evrov,« trdi Simona, ki je bila poročena s kontroverznim (seveda podjetnikom) Antejem Gotovcem. Jutarnji sicer poroča, da je bila njena izklicna cena 500 evrov.

Simona pravi, da je bila malce naivna. Na tovrstnih srečanjih je predvsem želela spoznati človeka, ki bi jo sprejel takšno, kakršna je v resnici.

Deli s prijatelji