MUDILO SE JI JE

Sanaderjeva soproga v avto z neznancem

Objavljeno 11. avgust 2011 20.31 | Posodobljeno 11. avgust 2011 22.30 | Piše: P. J.

Po obisku v zaporu ni želela odgovarjati na vprašanja

Neznanca (?) je prosila za prevoz

REMETINEC – Žena najbolj znanega hrvaškega zapornika, Mirjana Sanader, je obiskala svojega moža Iva Sanaderja v priporu v Remetincu.

Brez privilegijev

Mirjana je skupaj z drugimi obiskovalci čakala pri glavnem vhodu. Iz zapora so sporočili, da Sanaderjeva žena na noben način ni privilegirana. Obiskovalci vstopajo v zapor glede na to, v katerem delu zapora je nameščen zapornik.

Pobegnila s prvim, ki je pripeljal mimo

Po koncu obiska je žena Sanaderja po hitrem postopku zapustila Remetinec in se izogibala vprašanjem novinarjev. Avtomobil, ki je Mirjano pripeljal do zapora, je ni več čakal na prejšnjem mestu, zato je ustavila prvi avto, ki se je pojavil na cesti, in se odpeljala neznano kam.

Sanader se počuti dobro

Bivši premier je bil včeraj že drugič premeščen v pripor v Remetinec, kjer so mu pregledali nogo. Čeprav so se hrvaški mediji razpisali o slabem zdravstvenem stanju Sanaderja, je njegov odvetnik zatrdil, da je v dobrem stanju in da se dobro počuti.

Na terapijah

Nekdanjega predsednika hrvaške vlade vsak dan vozijo na terapijo na zasebno polikliniko. Policija ga iz Remetinca na terapijo vozi v nočnem času, glavni razlogi za to pa so varnostni.

 

Deli s prijatelji