MED PREVOZOM

Končno: rahlo shujšanega Sanaderja ujeli fotografi

Objavljeno 10. avgust 2011 11.42 | Posodobljeno 10. avgust 2011 11.42 | Piše: T. L.

Na polikliniko so ga odpeljali na preglede

Prva fotografija Sanaderja po vrnitvi na Hrvaško je nastala med prevozom na zdravniške preglede

ZAGREB – Potem ko s(m)o mediji prelili kar nekaj črnila in tipk o misterioznem Ivu Sanaderju – po vrnitvi na Hrvaško so fotografski objektivi ujeli le njegov gleženj –, je sedaj najbolj razvpit hrvaški begunec vendarle ovekovečen. 

Na pregled z berglami

Fotografske kamere so ga je namreč ulovile, ko so ga zvečer peljali iz zapora Remetinec na preglede na zasebno polikliniko Medikol. Na pregledu naj bi ga po poročanju hrvaških medijev zadržali približno tri ure, nato pa se je – v spremstvu policistov specialcev – vrnil v zapor. Policisti, ki so ga spremljali, so nosili mapo z njegovimi izvidi, saj je Sanader hodil z berglami.

Shujšal, a ne za 20 kilogramov

Mediji so poročali, da je Sanader po vrnitvi na Hrvaško izgubil okoli 20 kilogramov. No, številko so nato popravili in zapisali, da jih je izgubil le deset. S prve fotografije nekdanjega hrvaškega premierja, ki je zašla v javnost in jo objavljamo tudi na naši spletni strani, pa je moč razbrati, da Sanader deluje izčrpano, o njegovi samozavesti, s katero je nekoč osvajal volilce in politike, pa ni več duha ne sluha. V času, ki ga je preživel v avstrijskem in hrvaškem priporu, je sicer osivel in res izgubil nekaj kilogramov, vendar lahko z veliko gotovostjo trdimo, da ne dvajset.

 

Deli s prijatelji