RADIKALNI ISLAMISTI

Grožnja Evropi: Tekla bo kri, ni vam pomoči, če ne sprejmete islama

Objavljeno 16. november 2015 11.05 | Posodobljeno 16. november 2015 11.04 | Piše: S. U.

»Pri Alahu obljubimo, da kri ni bila zaman. Ta kri je že dala sadove in ti ne bodo zaman, saj vam bodo glave odrezali z vratu.«

SARAJEVO – Radikalni islamisti s spletnega portala Vjesti ummeta, ki objavlja vesti v bosanskem jeziku in jim je skupni imenovalec poveličevanje terorizma, so že napovedali maščevanje zaradi napadov na glavne vojaške točke Isisa v Siriji. Po poročanju Slobodne Dalmacije naj bi ti govorili o še več žrtvah po Evropi, kjer bo, po njihovih besedah, tekla kri, medtem ko bo nad njo razpeta zastava Isisa. Najbolj izpostavljajo Bosno in Hercegovino, za katero mnogi pravijo, da je njena varnost močno ogrožena.

»Vedite, da bomo kmalu prišli k vam, čeprav smo že med vami. Kri bo tekla po ulicah vse Evrope. Kje so vaša tehnologija, kamere in vojska, na katero ste ponosni? Vedite, da vam ni pomoči, razen če sprejmete islamsko vero. Drugače vam namenimo le sabljo pod vrat in kroglo v čelo,« se glasi ena izmed groženj, ki jih lahko zasledimo na omenjenem portalu.

Portal je med drugim zapisal, da je bil petkov teroristični napad v Parizu pravi blagoslov za muslimane ter da je škoda, ker ni bilo še več žrtev.

Kot še pišejo, je maščevanje odgovor na napade na kalifat, kjer je umrlo ogromno število muslimanski civilistov, največ žensk in otrok. Očitno bo še najbolj na udaru BiH, ki so mu namenili naslednje besede: »Sledi maščevanje, še hujše, kot je bilo to. Pri Alahu obljubljamo, da kri ni bila zaman. Ta kri je že dala sadove in ti ne bodo zaman, saj vam bodo glave odrezali z vratu.«

Deli s prijatelji