KAMERI NIČ NE UIDE

VIDEO: Provokatorka? Mladenka hotela sabotirati shod, v rokah policije

Objavljeno 11. julij 2014 21.00 | Posodobljeno 11. julij 2014 21.00 | Piše: E. N.

Kamera je na četrtkovem shodu ujela sila nenavadno dogajanje. Vse je, k sreči, zabeleženo na posnetku. Sami presodite, kaj se je mladenki pletlo po glavi.

Foto: X1

Kot smo poročali, se je v četrtek popoldne v središču Ljubljane, ob vznožju spomenika našemu največjemu poetu Francetu Prešernu, zbrala množica podpornikov zaprtega prvaka opozicij Janeza Janše

Sredi govora pa sabotaža?

Neznana mladenka pa se je očitno odločila, da bo nastopajočim odvzela besedo. To je hotela storiti na kar najenostavnejši način: namenila se je sabotirati električno napajanje! Tako bi v hipu utihnili vsi mikrofoni – in presenečenje ob diverziji bi bilo popolno. Ali je pomislila na to, da je mešetarjenje z mokrimi električnimi kabli in vtičnicami na deževen dan smrtno nevarno početje, ve le ona.

Kot poroča avtor videoposnetka, se je rdečelaska pretvarjala, da si zavezuje čevlje, nato pa jo, ko je opazila, da njeno početje ni ostalo neopaženo, popihala stran. Vendar očitno ne dovolj hitro: njeno početje so opazili tudi policisti, ki so jo legitimirali. 

Vabimo vas, da si ogledate videoposnetek početja mladenke in sami presodite, kako in kaj. 

Deli s prijatelji