PREOBRAT

V aferi Baričevič kriv tudi stric Kresalove?!

Objavljeno 17. junij 2011 21.22 | Posodobljeno 18. junij 2011 01.00 | Piše: Boštjan Celec

Oprali so odvetnika Mira Senico, preiskovali so ga zaradi suma krive ovadbe

Ubili so ga bulmastifi, ki jih je v sumljivih okoliščinah dobil nazaj.
LJUBLJANA – V aferi Baričevič je vse manj domnevno nedolžnih in vse več domnevno krivih. Oddahne si lahko odvetnik Miro Senica, temne sence bulmastifov bodo še naprej preganjale nekdanjo kmetijsko državno sekretarko Sonjo Bukovec, v pričakovanju odločitve sodnih oblasti, ali sta ga kronala tudi onadva, pa sta odslej po naših neuradnih podatkih tudi kinologa Alenka Černe in Rajko Rotner, bolj znan kot stric notranje ministrice Katarine Kresal.

Nagrajen s plemenjakom


Potem ko so že vse spravili pod predpražnik, so se pristojni očitno odločili, da izpod njega poberejo vsaj nekaj drobtinic. Drugega jim po pritisku javnosti, ki ji je bilo dovolj samovolje tako imenovanih elit ter njihovih oprod, niti ni preostalo.

Začeli so se ukvarjati s tem, kdo je dr. Saši Baričeviču pomagal, da je iz zavetišča na Gmajnicah dobil nazaj pse, ki so leta 2006 tako zverinsko ogrizli Tržičana Stanislava Megliča.


VEČ V TISKANI IZDAJI SLOVENSKIH NOVIC: Prvi preobrat februarja; na dveh stikalih za prižiganje luči so menda našli krvne madeže, ki pripadajo neznanemu človeku
Deli s prijatelji