PARADIŽ

Svingerska oprema na dražbi

Objavljeno 03. december 2017 19.47 | Posodobljeno 03. december 2017 20.10 | Piše: Moni Černe

Premičnine iz sežanskega svingerskega kluba prodali za 21.000 evrov. Kupila naj bi jih kar ženska, povezana z lastništvom lokala.

Največ zanimanja je za seks v troje (fotografija je simbolična)

KOPER – V prostorih republiške finančne uprave v Kopru je včeraj dopoldne potekala druga javna dražba zarubljene opreme iz Swinger club-relax centra Sun garden Sežana. Kljub rubežu, ki se je v sončno-svingerskem vrtu odvil letos spomladi, paradiž za seksualno odprte in radovedne posameznike ter pare nemoteno obratuje. Tudi zarubljena oprema je lahko ostala pri dolžniku.
Na drugo dražbo je prišla, čeprav je bilo predhodnih ogledov kar nekaj, le ena interesentka, na prvi, takrat je bila cena opreme bistveno višja, ni bilo nikogar. V pisarni Fursa na Ferrarski 30 je opremo edina dražiteljica tudi kupila oziroma naj bi jo najpozneje do srede, v roku treh delovnih dni od prejema zapisnika, sklenjenega in prejetega na dan dražbe, mora poravnati razliko med akontacijo 2100 evrov, ki jo je vplačala predhodno, in vrednostjo 21.000 evrov – oprema takrat postane tudi uradno njena. In kaj je kupila za 21 tisočakov? Postelje, savne, recepcijski pult, vozičke, omarice, stole, blazine, zunanji bazen, počivalnike in tako dalje – vsega skupaj 53 kosov premičnin.

53 kosov premičnin je bilo prodanih na dražbi.

Po naših neuradnih informacijah je nakupovalka povezana z lastništvom svingerskega kluba, kar pomeni, da bo oprema morda ostala kar tam, kjer so jo tudi zarubili.

Če vas zanima udeležba pri kateri koli dražbi, je treba prej položiti 10-odstotno kavcijo od izklicne cene na račun Fursa, drugače na dražbo ni vstopa. Če se za nakup ne odločite, vam je prejemnik denarja dolžan povrniti kavcijo v roku petih dni na vaš račun.

No, brez vstopnine ne gre niti pri svingerskih užitkih, v Sežani boste v soboto, ko lahko vstopajo le ženske ali pari, posamezni moški takrat niso dobrodošli, za vstop para odšteli 80 evrov, ob drugih delovnih dneh kluba pa lahko pridejo tudi posamezniki, cene se gibljejo med 30 in 120 evri. Všteta je določena hrana in nekaj pijače.

Po statistiki, ki so jo objavili v tem klubu, je največ obiskovalcev starih med 41 in 50 leti, prihajajo iz radovednosti, po večini na nagovor – moškega partnerja. Seksate lahko le s svojim partnerjem, lahko z drugimi, po naših informacijah se to izvaja v praktično vseh prostorih, lahko gledate druge, lahko se jim pridružite ali se pri spolnih radostih izmenjavate. V rajnki Jugoslaviji so take prigode povezovali z ljudskim rekom: »Svi goli, pa ko šta voli.« 

 

Deli s prijatelji