S POPUSTOM

Slovenski kuponi, da te kap! Erotična masaža s »srečnim koncem«

Objavljeno 25. november 2015 19.33 | Posodobljeno 25. november 2015 19.33 | Piše: S. U.

»Prostitucija v Sloveniji ni kriminalizirana, saj je bila s spremembami in dopolnitvami zakona o prekrških zoper javni red in mir odpravljena prepoved vdajanja prostituciji,« odgovarjajo iz policije.

Priljubljeni slovenski portal s kuponi, ponuja kar 65 odstotkov popusta za 50-minutno erotično masažo za moške in ženske v Ljubljani. 

Po besedah izvajalcev se od ostalih erotičnih masažnih salonov ločijo po simpatičnih, izobraženih maserjih in maserkah, ki vlagajo svoj čas v nadaljnje izpopolnjevanje veščin in znanj na področju eroticizma, človeške anatomije, masažnih tehnik in seksualne energije. Maserji in maserke pa vse skupaj začinijo z body to body tehniko, ko se z naoljenim telesom počasi in nežno drgnejo ob stranko, medtem ko ta sproščeno leži na mehki postelji. V ceno je seveda vključen tudi priljubljeni happy ending.

image
Vir: recesija

»Prostitucija v Sloveniji ni kriminalizirana«

Seveda se poraja vprašanje, ali ni nemara vse skupaj kaznivo. Drago Menegalija, predstavnik policije za stike z javnostjo, odgovarja: »Prostitucija v Sloveniji ni kriminalizirana, saj je bila s spremembami in z dopolnitvami zakona o prekrških zoper javni red in mir odpravljena prepoved vdajanja prostituciji. Pri tem je po 3. odstavku 7. člena zakona o varstvu javnega reda in mira ostalo kaznivo samo ponujanje spolnih uslug na javnem kraju na vsiljiv način, kar pa mora koga motiti oziroma povzročiti vznemirjenje ali zgražanje ljudi. Pri tem prekršek ni spolno občevanje za denar, temveč ponujanje spolnih uslug na javnem kraju z vsiljevanjem, pri čemer je namen navedene določbe predvsem omejitev ulične prostitucije.«

Dodaja še, da je s kazenskopravnega vidika kaznivo dejanje zlorabe prostitucije opredeljeno v 175. členu KZ-1, in sicer kot sodelovanje pri prostituciji druge osebe zaradi izkoriščanja ter navajanje ali spodbuditev druge osebe k prostituciji ali pridobitev druge osebe za prostitucijo z uporabo sile, grožnje ali s preslepitvijo. »Subjekt policijskega zanimanja ni več prostitutka oziroma prostitut, temveč oseba, ki tiste, ki se vdajajo prostituciji, zlorablja, ter oseba, ki zaradi izkoriščanja prostitucije tako osebo kupi, prevzame, nastani, prepelje, proda, izroči oziroma z njo kako drugače razpolaga ali pa pri teh dejanjih posreduje, in oseba, ki izkorišča, in oseba, ki posega po prostituciji mladoletne osebe.«
 

Deli s prijatelji