NA KOŽO

Rebekini joški

Objavljeno 26. marec 2013 23.18 | Posodobljeno 26. marec 2013 23.16 | Piše: Domen Mal
Ključne besede: komentar

Lepo prosim, primerjajte Rebekine zakrite joške in Severinin pornič.

Domen Mal.

Naslovka trač tednika je ta teden prinesla Rebeko Dremelj sicer zgoraj brez, ampak s črnim trakom čez bradavice, podobno kot tega v cajtengih nalepimo čez oči mladoletnikom, da jih ne bi prepoznali. Ne vem, kaj je na teh bradavicah takega, ampak fotka zanesljivo ni seksi in dvomim, da bodo revijo zaradi nje prodali v mnogokratnikih naklade.

Pa ni poanta v fotki, ampak v tem, kako je do nje prišlo. Rebeki so menda ukradli ipad, tat ga je ponudil medijem v odkup. Dotična revija naj bi potem odštela novce, ker pa ukradenega materiala po zakonu ni smela objaviti, so se dogovorili s prizadeto, ali lahko uporabijo vsaj kakšno fotko. Dobili so dovoljenje, pod pogojem, da dekolte dovolj zakrijejo, in so ga, na koncu ni videti kaj več kot na drugih Rebekinih fotkah, na katerih je v kopalkah.

Si vi predstavljate modela, kako razmišlja, joj, jaz bi pa nekoga oropal, zakaj pa ne bi estradnika, gotovo je poln d'narja, če tega ne bom našel, bom pa vzel kaj drugega, recimo tablico, na njej so kot pribito spotakljive fotke? Jaz si ga ne. Prav tako ne morem razumeti založnika, zakaj bi kupil fotke, če ve, da jih ne sme objaviti. Torej je moral imeti vnaprej sklenjen dogovor z okradeno. Plus ne vem, če ni bil v prekršku, ko se je dilal s kriminalcem.

Podobno ne verjamem, da bo Damjan Murko pokasiral zahtevanih 5000 evrov za fotke svojega prvorojenca, čeprav je jasno, da na koncu bodo objavljene.

Slovenija je majhna v vseh pogledih in majhna je njena estrada. Ampak mediji jo rabimo, ne moremo bralcev, gledalcev, poslušalcev zasipati samo s Kim Kardashian, Charliejem Sheenom in Justinom Bieberjem. Estradniki pa rabijo nas, če hočejo obstajati, torej preživeti – in ta odnos na koncu utegne prerasti v poslovno sodelovanje. Poudarjam, utegne – ista revija, ki je zdaj razgalila/zakrila Rebeko, je korektno »obdelala« Piko Božič. Tudi tožarili so se. Toda ta revijina neprizanesljivost je v slovenskem prostoru prej izjema kot pravilo. Na splošno capljamo daleč za našimi sosedi, ki jih številno ni toliko več od nas, kolikor znajo iz zabavništva narediti pravi šov. Njihove velike zvezde so res glamurozne, ljubkujejo jih, ampak tudi ne šparajo. Lepo prosim, primerjajte Rebekine zakrite joške in Severinin pornič.

Deli s prijatelji