DRŽAVNA SLUŽBA

Prosti delovni mesti objavil le na oglasni deski. Nenavadno?

Objavljeno 27. februar 2013 20.09 | Posodobljeno 27. februar 2013 20.09 | Piše: A. L., D. P.

Zadnji dan za prijavo je sobota, 2. marca 2013, zato se rok za prijavo izteče s pretekom prvega naslednjega delovnega dne, torej v ponedeljek, 4. marca 2013.

LJUBLJANA – Danes je v Sloveniji nekaj manj kot 125 tisoč ljudi brez službe. Pa tu govorimo o registrirani brezposelnosti, ki jo beleži zavod za zaposlovanje. Da je na tisoče izbrisanih iz evidence omenjenih, je znano vsem. Vsi ti pozorno spremljajo razpise in iščejo svojo priložnost. Še vedno pa se v Sloveniji rado dogaja, da se razpis pripravi in objavi tako skrito, da zanj vedo le izbranci.

Za dve osebi

To se je zgodilo tudi v primeru dveh delovnih mest na ministrstvu za gospodarstvo, znotraj katerega deluje agencija Spirit Slovenija. Kot so pojasnili, je vlada dala soglasje za zaposlitev dveh oseb.

Le na oglasnih deskah

Prosti delovni mesti – o tem nas je obvestil bralec – sta bili objavljeni na oglasni deski na sedežu javne agencije Spirit Slovenija in na oglasni deski na Verovškovi 60, kjer se prav tako izvaja dejavnost agencije. Zadnji dan za prijavo je sobota, 2. marec 2013, zato se rok za prijavo izteče s pretekom prvega naslednjega delovnega dne, torej v ponedeljek, 4. marca 2013.

Skrili pred javnostjo

Po vsem zapisanem nehote ostane občutek, da je bil namen razpis malodane skriti, ne pa v času moderne tehnike (splet, facebook in ostale tehnološke možnosti) deliti novico/razpis z javnostjo.

Imate zgodbo za nas? Pišite nam.

Deli s prijatelji