Prhanje v novi dimenziji

Objavljeno 10. november 2017 12.09 | Posodobljeno 10. november 2017 12.08 | Piše: P. P.

Voda v elegantni interakciji purističnega oblikovanja in najsodobnejšega inženiringa: tako AXOR predstavlja svojo novo prho.

Neverjetni pršni curki, izpopolnjeni v dolgoletnih raziskavah, ustrezno pozdravljajo novo nadglavno prho AXOR ShowerHeaven 1200/300 4-jet, ki je edinstven poklon dragocenemu osnovnemu elementu, vodi.

image

Veliki oder za vodo
Prhanje v novi dimenziji sijoče lepote: AXOR ShowerHeaven je impresivna nadglavna prha z 1,2 m dolgo in 30 cm široko velikodušno, ravno površino narejeno iz visoko kakovostne kovine. S štirimi pomičnimi "krili" in integrirano osvetlitvijo okolja je ne samo čudovit oder za vodo, temveč tudi ustvarja nov arhetip pri prhanju. Tri vrste curka zagotavljajo luksuzno izkušnjo prhanja: koncentrirani mono-curek v sredini, ekspanzivni dežni curek in poševni curki za telo z edinstveno vrsto prhe PowderRain. Sprostitveni masažni mono curek, pomirjujoča deževna prha ali nežna poševna prha: AXOR ShowerHeaven 1200 omogoča uporabnikom, da uživajo ob vsaki vrsti prhe posebej ali pa celo ob vseh treh prhah hkrati – spektakularno senzorično doživetje.
 
image

PowderRain: Vsaka kapljica je kot dotik svile
Rezultat obsežnih raziskav, zelo inovativen razpršilec PowderRain, daje efekt, ki ga prej ni bilo mogoče pridobiti. Fine silikonske šobe, enakomerno porazdeljene in vgrajene v štirih pomičnih "krilih" prhe AXOR ShowerHeaven, ustvarjajo edinstvene svilnate dežne kaplje.

AXOR ShowerHeaven je ultimativna nadglavna prha, ki zagotavlja luksuzno izkušnjo prhanja iz popolnoma usklajenih curkov vode s tremi vrstami pršenja. Vsaka posamezna komponenta odraža spoštovanje do popolnoma kalibriranih mehanizmov prhe. Ta prha je rezultat našega brezkompromisnega iskanja popolnosti pri načrtovanju, izdelavi in ​​funkcionalnosti.

image

AXOR razvija, gradi in izdeluje armature za vodo, prhe in kopalniško galanterijo za luksuzne kopalnice in kuhinje. Na najvišji estetski in tehnološki ravni se ustvarjajo avantgarde, edinstvene komponente in dizajnerske kolekcije. Nekatere od njih veljajo za klasiko oblikovanja kopalnice do danes. Skupaj so utelešeni zahtevek "oblika sledi popolnosti", kar pri nas pomeni, da nikoli ne zaključimo razvojnega procesa, dokler se ne more dodati ali odstraniti nič več. S tem receptom so že več kot dvajset let za nas dizajn razvijali svetovno priznani oblikovalci, med njimi Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud in Patricia Urquiola. AXOR je blagovna znamka skupine Hansgrohe.

image

Izvedite več o Hansgrohe Group in njenih blagovnih znamkah AXOR in hansgrohe na:

www.axor-design.com
www.hansgrohe.si
www.facebook.com/axor.design
www.facebook.com/hansgrohe
www.twitter.com/hansgrohe_pr
www.pro.hansgrohe-int.com
www.hansgrohe-int.com
www.hansgrohe-group.com

Deli s prijatelji