NA KOLESIH

Po kritikah: v NLB bodo preverili svoj vozni park

Objavljeno 20. februar 2013 15.35 | Posodobljeno 20. februar 2013 15.35 | Piše: T. L., STA

Negativni odzivi javnosti so državno banko prisilili, da bo proučila odločitve povezane z voznim parkom v banki in se v zvezi s tem posvetovala z nadzornim svetom.

LJUBLJANA – Uprava Nove Ljubljanske banke (NLB) bo v okviru nadaljevanja racionalizacije poslovanja in uresničevanja načrta prestrukturiranja ter na podlagi negativnih odzivov javnosti v preteklih dneh ponovno proučila odločitve povezane z voznim parkom v banki in se v zvezi s tem posvetovala z nadzornim svetom, so sporočili iz NLB. 

Dokončna odločitev bo predvidoma sprejeta v naslednjih dneh, je v izjavi za javnost zapisala uprava največje slovenske banke. 

Še naprej se bodo borili, da bodo postali »zdravi«

Uprava ob tem poudarja, da še naprej odločno deluje v smeri temeljnega cilja svojega delovanja. Ta je, da bi NLB v čim krajšem času postala zdrava in dobičkonosna banka, konkurenčna na domačem in mednarodnem trgu.

Kot pravijo, gre za obsežen proces, ki ga bodo izpeljali s sistematičnim delom in prizadevanji vseh v banki.

Na upravo se je vsula vrsta očitkov  

Javnost je v zadnjih dneh razburila novica o najemu dragih osebnih vozil za predsednika uprave Janka Medjo in člana uprave Nimo Motazeda.

Pojavljale so se tudi informacije o obnovi pisarn uprave, o domnevno radodarni pogodbi o komunikacijski podpori z agencijo Pristop in o prav tako radodarni pogodbi z vodilno svetovno kadrovsko agencijo Korn Ferry International

Deli s prijatelji