UMAZANE IGRE?

Očitki Fištravcu: Odrl, skuhal in pojedel je mačko

Objavljeno 07. marec 2013 11.20 | Posodobljeno 07. marec 2013 11.16 | Piše: A. K.

Županski kandidat je gnusno dejanje zanikal in napovedal tožbo.

Neodvisno kandidat je že napovedal kazensko ovadbo.

MARIBOR – Pred mariborskimi nadomestnimi županskimi volitvami, ki bodo 17. marca, se kandidati za novega župana štajerske prestolnice borijo za sleherni glas, s katerim bi se lahko približali županskemu stolčku. A kljub naporom štabov v Mariboru že diši po drugem krogu, v katerem se bosta po izidih zadnje javnomnenjske raziskave najverjetneje pomerila kandidat SD Matevž Frangež in nestrankarski kandidat Andrej Fištravec.

Resne obtožbe

Volitve so torej pred vrati, Fištravcu pa že mečejo polena pod noge. Na spletu so se namreč pojavile resne obtožbe, zaradi katerih so v štabu županskega kandidata upravičeno zaskrbljeni, saj bi lahko trenutno najbolj priljubljeni kandidat zaradi njih izgubil precej glasov. 

Na facebookovi strani GOTOF JE skupina za novo Slovenijo so zapisali, da je Fištravec v nekem intervjuju novinarki priznal, da je pred leti s sostanovalcem odrl mačko, jo skuhal in pojedel, Fištravcu pa sporočajo, da so pismo naslovili na vse slovenske medije. Od Fištravca, ki so ga označili za »gnido nečloveško, umazano s krvjo«, zahtevajo tudi, naj pove, čigava je bila mačka.

Ovadil bo avtorje

Fištravec pravi, da gre za študentske »fore«. »Na tej strani pišejo tudi, da nimam diplome oziroma da sem ponaredil diplomo, magisterij in doktorat ter podobne zadeve,« je povedal za naš portal. Kot pravi, mu ni jasno, od kod je prišla ta informacija. »Govori se celo, da sem to priznal pred pričami, kar sploh ne drži, ker sva bila z novinarko, ki je intervju z menoj opravila, tri ure sama,« pravi Fištravec, ki ga govorice, da je storil nekaj tako gnusnega, niso spravile iz tira, a bo kljub temu ustrezno ukrepal. »V zvezi s tem bom še danes podal kazensko ovadbo,« nam je povedal in dodal, da bo ovadil avtorje omenjene spletne strani.

Deli s prijatelji