ZIMSKA PRAVLJICA

Objavljamo prvi kupon za Ledeno fantazijo!

Objavljeno 11. december 2017 21.30 | Posodobljeno 10. december 2017 23.24 | Piše: M. D.

Z Novicami in Železnicami na čarobno drsališče 25 družin. Brezplačna bo tudi pot do tja in nazaj domov z vlakom.

Minuli ponedeljek so v Ledeni fantaziji takole čakali prihod čisto pravega Božička s Finskega. FOTO: Igor Mali

LJUBLJANA – V ljubljanskem parku Zvezda je od 25. novembra odprta Ledena fantazija, na več kot 2000 kvadratnih metrih raztezajoči se sklop dveh večjih drsališč in množice drsalnih poti. To pomeni, da je to eno največjih drsališč v tem delu Evrope! Z malo sreče ga spoštovane bralke in bralci lahko obiščete zastonj, prav tako brezplačno se do njega lahko z vlakom pripeljete iz katerega koli slovenskega kraja.

V nagradni igri Slovenskih novic in Slovenskih železnic morate le izpolniti kupon, ki ga v vašem in našem časopisu prvič objavljamo danes in ga bomo še vsak dan do torka, 19. decembra – tudi v Nedeljskih novicah –, ter pošljete na naslov Delo, d. o. o., Dunajska 5, 1509 Ljubljana, s pripisom Ledena fantazija. V četrtek, 21. decembra, bomo izžrebali 25 srečnežev, med katerimi bo vsak prejel štiri vstopnice za Ledeno fantazijo (za dva odrasla in dva otroka), vključno z izposojo drsalk ter čelad za otroke do 6. leta, zraven pa še 4 vozovnice za vožnjo z vlakom do Ljubljane in nazaj domov. Imena nagrajencev bomo objavili v petek, 22. decembra, v Slovenskih novicah in na spletni strani slovenskenovice.si/fantazija, kjer prav tako lahko sodelujete v tej nagradni igri.
Izžrebanci se boste s Slovenskimi železnicami še dogovorili za prevzem vozovnic za datum vožnje. Vstopnice za drsanje v Ledeni fantaziji boste dobili pri blagajni na Kongresnem trgu v Ljubljani na podlagi obvestila o prejeti nagradi.

Na drsališču se lahko vsak dan med 9. in 24. uro zadržuje okrog 600 drsalcev hkrati, da bodo vsi zadovoljni, pa bo do 7. januarja, ko se Ledena fantazija zapre, skrbel nekdanji smučarski reprezentant Rene Mlekuž s svojo ekipo (od čistilcev in varnostnikov – izkušenih drsalcev, ki bodo nadzirali varnost na drsališču –, do garderoberjev in učiteljev drsanja ter še mnogih vmes). Poleg tega bo vsak dan oziroma večer tematsko obarvan, organizirali bodo denimo večer We are the world, ko bo Ljubljana svet v malem, saj je želja na ledu združiti čim več narodnosti, in okronali kraljico in kralja hitrosti. Kvalifikacije bodo vsako sredo, veliki finale pa v soboto, 6. januarja. Obiskovalci si lahko spočijejo na pokriti terasi in se okrepčajo s toplimi napitki ter hrano, za katero skrbi Kaval Group. Ledena fantazija je fantastična za vse starosti. 

 

Deli s prijatelji