EKSKLUZIVNO

Objavljamo obraz ugrabitelja malčice

Objavljeno 05. avgust 2011 17.55 | Posodobljeno 05. avgust 2011 17.55 | Piše: S. N.

Uroš Lož – ugrabitelj dobro leto stare dojenčice iz Mekinj

Uroš Lož

MEKINJE, MENGEŠ – To je mož, ki je v torek družini iz Mekinj ugrabil komaj dobro leto starega otroka, so nam potrdili njegovi znanci. Gre za Uroša Loža, samostojnega podjetnika, ki naj bi grozovito dejanje storil ne zaradi 20 tisoč evrov dolga, kot smo poročali, ampak zaradi nekaj več kot tri tisoč evrov. Ekskluzivno smo poročali, da ga je sodišče premestilo v zapor.

Ugrabitelj pred kratkim sam postal očka

Na fotografije, dostopne na javnem omeržju, nas je opozoril Ložev znanec. Naj izpostavimo dejstvo, da je Lož nedavno tudi sam postal očka, zato je na mestu njegove profilne slike kar njegov novorojeni otrok.

Posloval z izgubo

Brskanje po spletu in evidencah agencije za javnopravne evidence in storitev (Ajpes) razkrije, da ima Lož podjetje, ki se ukvarja z izvajanjem in vzdrževanjem električnih inštalacij. Vpogled v poslovne izide pokaže, da je lani v vsem letu podjetje ustvarilo 2454 evrov prihodkov in skoraj tri tisoč evrov izgube. Poskusili smo poklicati tudi na njegovo mobilno številko, a je bila nedosegljiva, medtem ko je stacionarni telefon podjetja, ki se nahaja v Mengšu, zvonil v prazno.

Deli s prijatelji