TERNA

Nekaj lepega v teh časih: 500 €

Objavljeno 09. februar 2013 19.36 | Posodobljeno 09. februar 2013 19.36 | Piše: Mi. K.

Denarno nagrado v Terni je dobil 25-letni Armin Celec.

Glavna nagrada še čaka.

GRAD – Že skoraj legendarna nagradna igra Slovenskih novic Terna, ki je v zadnjih treh letih že 16-krat razveseljevala naše bralke in bralce, je ponovno udarila. Nagrada je tokrat doletela družino Celec iz vasice Dolnji Slaveči na Goričkem, ki je med našimi najbolj zvestimi bralci. »Na Slovenske novice smo naročeni že skoraj od začetka,« se je pohvalil oče Alfred. Srečni dobitnik denarne nagrade v višini 500 evrov je njegov sin, 25-letni Armin, ki pa je zaradi službe v Gornji Radgoni in ljubezni bolj malo doma.

Prva časopis v roke zato vzameta Alfred in mama Dragica. »Nagrado sem odkril jaz, bilo je resnično veliko presenečenje. Zelo pozitivna stvar v današnjih časih,« je povedal Alfred. Ko je prišel k sebi po presenečenju, je nemudoma poklical sina in mu sporočil veselo novico, ki pa je čakala tudi Alfreda. Armin se je namreč odločil, da bo dobitek razdelil. »Midva bova šla na potovanje v Sarajevo in Mostar, sin pa si bo nekaj kupil, da ga bo dolgo spominjalo na nagrado v Slovenskih novicah,« je načrt zapravljanja pojasnil Alfred.

Denarna nagrada, ki jo je zadel Armin, je le ena izmed osmih, ki jih lahko dobite v Terni. Na vas čaka še šest takšnih, ne pozabite pa na glavno: le en srečni dobitnik se bo domov odpeljal z avtomobilom Kia Sportage, Active ISG. Poleg tega lahko dobite še darilne bone Vitapur v vrednosti 40 evrov, vzglavnike Regularis, odejice Sofia, bombažne posteljnine ter še več kot 4000 drugih nagrad.

Deli s prijatelji