Naj bo za prvi maj aktivna vsa družina

Objavljeno 10. april 2017 16.29 | Posodobljeno 10. april 2017 16.30 | Piše: M. K.

Prvomajske počitnice so pred vrati in letos bo na voljo kar nekaj prostih dni. Ker so to še zadnji prosti dnevi pred velikimi poletnimi počitnicami, imate za prvomajske praznike odlično priložnost, da globoko zajamete sapo in se poženete v akcijo. V Termah Ptuj je zagotovljena!

image
Družina pred Ptujskim gradom

Praznik dela že kar tradicionalno preživimo na oddihu. Običajno so prosti dnevi rezervirani za družino, izkoristimo pa jih predvsem za gibanje v naravi in na svežem zraku. Vsako pomlad tako obudimo aktivnosti, kot so tek, sprehajanje in kolesarjenje. Vse to in še več vam ponujamo v Termah Ptuj, kjer za prvomajske počitnice pripravljamo pestro animacijo za vso družino. Ker so topli dnevi pred vrati, je poudarek programa na gibanju na svežem zraku in odkrivanju okolice.

Sodelujte v nagradni igri Pomladansko družinsko miganje v termah #caszanas in z malo sreče boste morda prav vi preživeli aktiven družinski oddih v Termah Ptuj!

image
Fitnes na prostem

V Termah Ptuj bomo med prvomajskimi počitnicami naredili vse, da si jih boste zapomnili tako otroci kot tudi starši. S pomočjo naših številnih aktivnosti se bo vsa družina dobro pripravila na poletje. Otroci se bodo naučili nekaterih zdravih navad, najmlajše bomo skozi igro navajali na vodo, tiste malo večje učili pravilnega plavanja, vsi pa se bomo izurili v jutranji telovadbi. Tako boste lahko najprej plavali v topli termalni vodi v hotelskih bazenih, se sproščali v velnesu ali se prerodili na lepotnih tretmajih, nato pa se sprehodili po mestnih ulicah in uživali v prelepi okolici najstarejšega slovenskega mesta.

image
Družina na kolesih

Družinski oddih v Termah Ptuj bo tudi odlična priložnost za mamice, da si vzamejo čas samo zase in s pomočjo vrhunskih lepotnih tretmajev poskrbijo za svojo postavo. Grand hotel Primus se ponaša s prav posebno ponudbo tretmajev za oblikovanje postave s poudarkom na edinstveni terapiji Med Contour, ki jo svetovna zdravniška stroka označuje za eno najvarnejših alternativ kirurški liposukciji.

image
Lepotni tretma

Seveda v Termah Ptuj nismo pozabili na očke. V času, ko bodo vaši otroci na delavnicah z maskoto, vojščakom Primusom, izdelovali rimski ščit, meč ali mozaik, lahko očki aktivirate svoje mišice in se na tamkajšnjem igrišču za golf naučite golfskih spretnosti. Poglejte, kako je to videti!

Projekt #caszanas je projekt največje slovenske hotelske skupine Sava Hotels & Resorts, katerega namen je s pomočjo najpriljubljenejših družinskih blogerjev izpopolniti ponudbo za družine. Preverite ponudbo velikonočnih in prvomajskih počitnic na vseh destinacijah Sava Hotels & Resorts!

Deli s prijatelji