Na Avtosalonu danes Bine Volčič

Objavljeno 29. marec 2017 10.43 | Posodobljeno 29. marec 2017 10.54 | Piše: M. K.

Na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije, ki bo med 27. marcem in 2. aprilom na Gospodarskem razstavišču, se bo Ford predstavil v hali A z osebnimi in v hali D z gospodarskimi vozili, v tehnološkem paviljonu pa vabijo v Cono udobja in povezljivosti. Pri Fordu bo tudi danes zanimivo. Prihaja Bine Volčič!

V sredo ob 17.00  bo Fordov oder obiskal priljubljeni chef Bine Volčič, ponosni ambasador Fordovega Tourneo Connecta, v katerem prevaža sestavine s tržnice, živega prašička, celoten servis in sestavine za pripravo jedi za pogostitve, družino na izlete in ženo na zmenek. Ravno o takšnih - in drugačnih - temah se bosta z moderatorjem Jožetom Robežnikom pogovarjala jutri in Bineta predstavila v luči, ki nam je manj znana.

Med predstavljenimi modeli avtomobilov bo na Fordovem razstavišču poudarek na premierni predstavitvi Fieste Vignale, ki prihaja v Slovenijo poleti, ter novega KA+, ki bo zapeljal na slovenske ceste jeseni. Prestižno modelno linijo Vignale dopolnjuje novi Edge. Poleg nove linije ST Line pri Focusu imajo pri gospodarskih vozilih novo generacijo motorjev EcoBlue.
 
V hali A pripravljajo pester program, v okviru katerega bodo vsak dan ob 17. uri na kratkem pogovoru z moderatorjem Jožetom Robežnikom gostili Fordove ambasadorje in slovenske junake: v ponedeljek je bil to Filip Flisar,  včeraj so jih obiskali pony iz Roga,  danes pride Bine Volčič, tekom tedna pa so najavljeni tudi čisto pravi ranger Franci Zakrajšek, Jurij Tepeš, Ilka Štuhec, Tjaša in Rok Perko.
 
Filipa Flisarja boste morda srečali tudi v karavani petih Fordovih mustangov, ki bo ves teden krožila po ljubljanskih ulicah. Vsak dan med 7. in 18. uro bodo Ljubljančanom ponujali nepozabne prevoze po mestu, obiskali bodo ljubljanske gasilce, delavce v Žitu, prepeljali nekaj blogerjev in še marsikaj. Skupaj z Radiom Antena pripravljajo tekmovanje legendarnega Rogovega ponyja z mustangom s Špice do vhoda v Avtosalon.
 
 

Več informacij s posnetki v živo in utrinki z dogajanja na salonu - in še kaj - najdete na:

Deli s prijatelji