LAŽ

Ljubljančanke se ne 
prodajo za 50 evrov

Objavljeno 18. avgust 2011 19.50 | Posodobljeno 19. avgust 2011 09.15 | Piše: Tone Fornezzi

Še sami smo se šli angleškega turista in razkrili njuno laž

Za pol stotaka ni dobil nič

LJUBLJANA – Angleži lažejo, mar ne? Bog ne daj, ne vsi, to bi bil vendarle pregrob napad na uglajeno nacijo s starodavnim kraljevskim pedigrejem, a smo z našo akcijo dokazali, da je med njimi kar nekaj ogabnih lažnivcev, ki so za nameček še predstavniki sedme sile. Ne bomo pogrevali, kaj vse so si privoščili sodelavci – težko jim rečem novinarji – propadlega londonskega tabloida z milijonsko naklado News of the World. Pustimo vnemar vse medijsko-policijsko-politične afere, ki so jih zakuhali, tudi s podkupovanjem londonske policije, in skrajno nečedne metode prisluškovanja ter kopičenja podatkov o znanih in neznanih ljudeh. Priprli so tudi urednico Rebekah Brooks.

Najcenejši seks v Evropi?

Lani sredi poletja se je v tem razvpitem tabloidu pojavil bombastičen članek V Ljubljani najboljši in najcenejši seks v Evropi. Dva londonska reporterja sta do potankosti opisovala, kako sta v središču naše prestolnice lovila mlada dekleta, predvsem šolarke in študentke, ki sta jim ponujala po 50, nekaterim tudi samo 20 evrov, in so bile takoj pripravljene, da ustrežejo njunim posteljnim zahtevam. Gospoda sta se spretno izogibala podrobnim imenom, v katerem hotelu naj bi zadovoljevala z mladimi Ljubljančankami svoje poceni plačane strasti, vendar smo hitro ugotovili, saj sta kar nekajkrat omenila staro pošto, da naj bi šlo za hotel Slon. Saj je edini hotel v neposredni bližini stare oziroma glavne ljubljanske pošte.

Lahkoživca sta – sodeč po opisih – v glavnem delovala na območju okrog pošte in Name. Opisovala sta tudi, kako sta se s panoramskim dvigalom povzpela v kavarno, očitno sta prišla v Top klub, sami se poimenujejo vznemirljiva rezidenca nad mestom. Za stremuška Angleža je bilo menda res vznemirljivo, saj sta, kot sta zapisala, kar nekaj lepih deklet zvabila v hotel čez cesto.

Da ne dolgovezimo okrog reportaže lažnih Angležev. Dekleta naj bi na vabo 50 evrov pa tudi za dvajsetaka in na nedvomno ponudbo »make love« padala kot po tekočem traku. Nekaterim sta bila zanimiva tudi zato, ker sta govorila angleško. Nekatera naj bi padla tudi za ekspresni tečaj angleščine. Sta pa ugotovila, da so mlade ženske v Ljubljani zelo razgledane, saj skoraj vse dokaj dobro obvladajo angleščino.

 

VEČ V TISKANI IZDAJI SLOVENSKIH NOVIC: Morali bi poizkusiti z bankovcem za 500 evrov

Deli s prijatelji