OGABNO

Litri urina v piranskih pisoarjih

Objavljeno 23. avgust 2011 19.08 | Posodobljeno 23. avgust 2011 19.42 | Piše: P. J.

V garažni hiši Fornače polni koši za smeti in zamašena stranišča

Smeti ležijo povsod
PIRAN – Lep začetek dneva v Piranu je našemu bralcu Tomažu pokvaril prihod v garažno hišo na Fornačah. Kot kaže, ima podjetje Okolje Piran kar precej težav z vzdrževanjem reda in higiene v toaletnih prostorih in ob avtomatih.

Smrad in smeti

Okolje Piran se s toaletnimi prostori v garažni hiši Fornače ne bi moglo prijaviti na razpis za najlepše urejeno javno stranišče leta, saj jim očitno ne deluje niti izplakovanje v pisoarjih. V Piranu, ki se lahko letos sicer pohvali z dobrim obiskom, so pozabili, da je izredno pomemben prvi vtis obiskovalcev, to pa se zgodi že na parkirišču.

Poplava umazanije

Umazana in polna pa niso samo stranišča, ampak tudi koši ob plačilnih avtomatih. In ko je že Tomaž upal, da bo stanje kaj boljše, ko se bo vračal domov, se je močno zmotil. Na stranišču bodo imeli težave tudi tisti, ki bodo imeli obute poletne sandale ali natikače, saj je s fotografij razvidno, da je na stranišču prava poplava.

Ne čistijo

Kolikokrat na teden se Okolje Piran odloči za čiščenje toaletnih prostorov v garažni hiši Fornače, smo povprašali tudi pri upraviteljih, vendar odgovora še nismo dobili. Očitno pa je garažna hiša Fornače le še en primer, da cena ni zagotovilo za kakovost. Ena parkirna ura v garažni hiši znaša namreč kar 1,5 evra.

 

Deli s prijatelji