STAVKA PILOTOV

Letite te dni z Adrio? Potem morate vedeti tole

Objavljeno 21. marec 2017 16.02 | Posodobljeno 21. marec 2017 16.02 | Piše: A. L.

Adria Airways bo stopila v stik z vsemi potniki na prizadetih letih, ki so ob rezervaciji vozovnice navedli svoje kontaktne podatke.

Se bodo podjetni Katarci lahko sprijaznili s tem, da Slovenija potrebuje predvsem njihov denar?

BRNIK –  Sindikat prometnih pilotov Slovenije (SPPS) je napovedal stavko za 22. in 23. marec 2017 od 6. do 22. ure. Stavka bo vplivala na lete Adrie Airways, a odpovedi letov za 22. marec ne predvidevajo. Prav tako večjega vpliva za potnike ne predvidevajo za 23. marec, saj bo večina rednih letov izvedena oziroma bodo potnikom zagotovili spremembo poti. Vse potnike v družbi pozivajo, naj spremljajo obvestila na spletni strani Adrie Airways.

»Adria Airways bo stopila v stik z vsemi potniki na prizadetih letih, ki so ob rezervaciji vozovnice navedli svoje kontaktne podatke. Druge potnike pozivamo, da pokličejo klicni center Adrie Airways oziroma prodajno mesto, kjer so kupili vozovnico. Potnikom na prizadetih letih bomo v skladu z možnostmi ponudili brezplačno spremembo poti, brezplačno spremembo datuma potovanja ali vračilo neodletenega dela potovanja,« so sporočili iz družbe. Dodajajo, da sta poslovodstvo Adrie Airways in SPPS v preteklih mesecih opravila več pogajanj za sklenitev nove kolektivne pogodbe, ki bi stopila v veljavo po izteku veljavnosti prejšnje, vendar pa do dogovora oziroma sklenitve nove kolektivne pogodbe (še) ni prišlo.

 

 

Deli s prijatelji