EVA STRMLJAN KRESLIN

Jankovićevi svetnici služba v ljubljanskem javnem zavodu

Objavljeno 31. januar 2013 21.07 | Posodobljeno 31. januar 2013 21.07 | Piše: A. L.

Bila je edina prijavljena na mesto koordinatorja Družinskega centra Mala ulica.

Eva Strmljan Kreslin je bila edina kandidatka za delovno mesto koordinatorja Družinskega centra Mala ulica.

LJUBLJANA – Edina kandidatka, ki se je prijavila za vodenje Družinskega centra Mala ulica (odprli so ga prejšnji teden), je Eva Strmljan Kreslin, mestna svetnica na Listi Zorana Jankovića. Vajeti so ji bile tudi prepuščene. Plača sicer ni visoka (pogodba je bila sklenjena za skrajšan delovni čas), kljub temu pa je pomenljivo, da je bila svetnica edina kandidatka za delovno mesto, poroča današnje Delo.

772,44 evra bruto

Kot je povedal direktor javnega zavoda Mladi zmaji Vojko Vavpotič, so z njo 10. januarja sklenili pogodbo o delovnem razmerju s skrajšanim delovnim časom za nedoločen čas in s trimesečno poskusno dobo. Plača za delovno mesto koordinator I (vodja programa Družinski center Mala ulica) je 772,44 evra bruto, je povedal Vavpotič. Sicer pa je Eva Strmljan Kreslin mestna svetnica na Jankovićevi listi že od leta 2006.

Javno objavljeno

Javni zavod je razpis objavil zgolj na svoji spletni strani in v lastnih prostorih, ne pa tudi na spletu oziroma oglasni deski Zavoda RS za zaposlovanje (ZRSZ). Vavpotič poudarja, da so ravnali v skladu z zakonom o delovnih razmerjih, ki določa, da mora delodajalec delovno mesto »javno objaviti«.

Deli s prijatelji