BODITE POZORNI

FOTO in VIDEO: Slovenske zvezdnice prisegajo na ta izdelek, ZPS pa opozarja

Objavljeno 31. marec 2017 18.16 | Posodobljeno 31. marec 2017 18.16 | Piše: T. Pa.

»Podjetje Lux-factor, d. o. o., se vseskozi izogiba odgovornosti.«

Če ste kje na spletu zasledili reklamo za izdelke Lux-factor, ste se verjetno vprašali, ali so res tako učinkoviti, kot obljubljajo. Predvsem zato, ker na njih prisegajo Slovenke, ki slovijo po svoji lepoti.

O učinkovitosti izdelkov Lux-factor so se vprašali tudi pri Zvezi potrošnikov Slovenije in ugotovili marsikaj zanimivega. »Kljub množičnemu oglaševanju in znanim Slovenkam, ki prepričujejo potrošnike o učinkovitosti izdelkov Lux-factor, pa se je v postopku, ki ga je opravil zdravstveni inšpektorat, izkazalo, da se podjetje Lux-factor, d. o. o, vseskozi izogiba odgovornosti, zanika vlogo distributerja v prodajni verigi kozmetičnih izdelkov Lux-factor in trdi, da opravlja le vlogo 'kurirja',« so zapisali na svoji spletni strani. Dodali so še: »Potrošnike opozarjamo tudi na dejstvo, da je lastnik domene spletne trgovine registriran na Sejšelih, kar lahko oteži uveljavljanje pravic, ki jim jih zagotavlja evropska zakonodaja pri nakupovanju na spletu.«

Med znanimi Slovenkami, ki so v javnosti pohvalile te izdelke, sta tudi Natalija Verboten in Jasna Kuljaj, serum za rast pa naj bi pripomogel tudi k dolgim trepalnicam Iris Mulej, Oriane Girotto in drugih.

 

 

Deli s prijatelji