FOTO: Zaprt predor Golo Rebro

Objavljeno 12. februar 2018 08.28 | Posodobljeno 12. februar 2018 15.00 | Piše: T. V.
Ključne besede: sneg promet

Snežilo bo ves dan.

FOTO: Dars

LJUBLJANA – Sneg, ki je že zajel večino države se oprijemlje cestišč. Cesta Kostanjevica na Krki - Čatež ob Savi je zaradi prometne nesreče zaprta pri Velikem Mraševem.

Na štajerski avtocesti pred cestninsko postajo Vransko je zastoj proti Ljubljani. Predor Golo Rebro je zaradi zastoja in varnosti voznikov zaprt proti Mariboru.

Zaradi snežnih razmer je prepovedan promet za priklopnike in polpriklopnike na cesti Ajdovščina - Col - Črni Vrh - Godovič.

Mejni prehod Jelšane je bil več ur zaradi snega na hrvaški strani zaprt za ves promet proti Hrvaški. Preko mejnih prehodov Starod, Babno polje in Dobovec pa je zaradi snega na hrvaški strani promet prepovedan za vsa vozila nad 3,5 tonami.

Cesta Žaga - Učja je zaprta zaradi podrtih dreves na italijanski strani. Obvezna uporaba snežnih verig je na prelazih Ljubelj, Korensko sedlo in Jezersko na avstrijski strani.

Za svojo pot boste v času sneženja porabili več časa. Na pot se ne odpravljajte brez ustrezne zimske opreme, vožnjo pa prilagodite trenutnim razmeram na vozišču, opozarjajo pri prometnoinformacijskem centru.

image
FOTO: Dars
image
FOTO: Dars
image
FOTO: Dars
image
FOTO: Dars
image
FOTO: Dars
image
FOTO: Dars
image
FOTO: Dars
image
FOTO: Dars
Deli s prijatelji