GRE JIM V NOS

Facebook blokiral Jelinčiča

Objavljeno 13. november 2015 11.48 | Posodobljeno 13. november 2015 11.48 | Piše: S. U.

Očitno so šle objave prvaka SNS o migrantih nekaterim močno v nos.

LJUBLJANA – Zmago Jelinčič je znan po svojih dokaj provokativnih izjavah, ki jih daje tako v javnosti, v zadnjem času pa še več na družabnem omrežju.

A očitno so šle nekaterim njegove objave o migrantih močno v nos in so ga prijavili facebooku zaradi širjenja sovražnih vsebin. Posledica je bila blokada facebook računa. »Danes zjutraj smo poskusili spet nekaj objaviti na facebooku, tri kratke vestičke, ki krožijo med ljudmi, a ne gre. Piše, da je blokirano. Izvedeli smo, da je za to kriv moj domnevno sovražni govor,« nam je zaupal prvak Slovenske nacionalne stranke (SNS).

No, nekdanji poslanec dodaja, da so ga po vsej verjetnosti prijavili tisti, ki menijo, da pribežniki z vzhoda niso migranti, tisti, ki bi jih radi v Slovenijo sprejeli 50.000 oziroma 100.000, tisti, ki bi jim dali marsikaj, ne pa tudi svojim ljudem. 

Nekdanji poslanec nam je še zaupal, da so to njegovi politični nasprotniki, ki jih boli, da stranki popularnost narašča, in bi ga po vsej verjetnosti radi spravili v zapor. »Hitro se lahko zgodi, da me kakšen 'nadobudnež' spravi iz političnega boja za kar nekaj mesecev.«

A kot kaže, Jelinčiča nič od naštetega ne ustavi, saj je prek spletne strani svoje stranke že pozval, naj se mu Slovenci pridružijo pri zbiranju pregovorov o Hrvatih.

Deli s prijatelji