TERNA

Prenosnik, kaj pa avto?

Objavljeno 06. julij 2011 22.07 | Posodobljeno 06. julij 2011 22.15 | Piše: Lovro Kastelic

Mileno Bogataj je Terna osrečila s prenosnikom

Doslej smo v šesti igri Terna podelili že več kot 1900 nagrad
CELJE – Nekam čudno, malone presenetljivo je zadnje čase, sami zadovoljni obrazi, le kako, le zakaj? Ali ni bilo še nedavno tako, da je moral biti tisti kleni Slovenec vselej bolj mrkega videza, namrgodenega obraza, pod katerim se je venomer kaj kuhalo? Včasih, še nedolgo tega, je namreč s Slovenčevih pleč štrlela gora težav in bremen, skratka, vsega je imel preveč, v bistvu dovolj, vso to odvečnost pa je tako rad delil z drugimi. Zdaj, po krajšem dopustu in superreferendumskem dnevu, po najdaljšem dnevu v letu, na začetku poletnih globin, se zdi, da smo za hipec vendarle pozabili na tegobe, nekateri, kot na primer Milena Bogataj iz Celja, pa kar po bližnjici, ob bogati nagradni igri Terna, že šesti po vrsti. To, kot veste, organizira dnevni časopis Slovenske novice (več o tem tudi na spletni strani www.slovenskenovice.si), samo zato, brez lažne skromnosti, da bi bili, drage bralke in bralci tega najbolj prodajanega časnika, še veselejši in zadovoljnejši.

Upokojenka, 57-letna Milena, zadovoljstva pač ni mogla prikriti. Še včeraj ji je 28-letna hči Špela zabičala: »Ja, mami, novi računalnik si boš morala kupiti!« Že danes jo je oplazila Terna, nagradna igra, ki, kot vse kaže, izpolnjuje skrite želje. Milena, ki si prav vsak dan privošči izvod Slovenskih novic, je namreč v nekem trenutku zajadrala po svetovnem spletu, od tam pa seveda ni bilo prav daleč do naše spletne strani. Upajoč na srečo, se je vse bolj in bolj približevala Terni, jo naposled našla, odkrila in zadela. Kaj je zadela? Prenosnik, prav to, kar si je želela! Milena, ki je kar 37 let delala v knjigovezništvu, pri možu Branku, je srečno novico najbrž takoj povedala Špeli. Ni minilo dolgo, ko so za to izvedeli tudi sin Kristjan in seveda njena najljubša vnučka: štiriletni Urs in osemmesečna Hana.
Hondi še čakata

Naj vam tu, drage bralke in bralci Slovenskih novic, sporočimo veselo in mikavno novico. Šesta Terna po vrsti še zdaleč ni podelila vseh možnih nagrad, ki so na voljo. Tako so na razpolago še oba avtomobila honda civic, oba bogata pohištvena bona, več kot 500 prehrambnih bonov, 60 počitniških bonov, 13 LCD-televizorjev, še 10 prenosnikov, kosilnica, in da ne pozabimo, malo morje veselih dobitkov!
Deli s prijatelji